AOL și Verizon lansează serviciul de mesagerie mobilă - Mobil - 2019

Anonim

Serviciul permite membrilor AOL și utilizatorilor înregistrați ai serviciului popular AOL (r) Instant Messenger (tm) (AIM (r)) să trimită mesaje instantanee direct de pe computerele desktop către Verizon Wirelesscustomers pur și simplu introducând numărul de telefon al persoanei pe care o doresc a ajunge. În schimb, abonații Verizon Wireless pot răspunde la mesajele primite de pe telefoanele lor, chiar dacă nu au un nume de ecran AIM sau AOL. Verizon Wireless este primul operator de rețea fără fir care lansează acest serviciu comercial.

Ca parte a serviciului, membrii AOL și utilizatorii AIM, care sunt, de asemenea, clienți Verizon Wireless pot transmite mesaje instant primite către telefoanele lor fără fir atunci când sunt departe de computerele lor utilizând noua caracteristică de expediere IM AOL. Prin setările preferințelor din AIM și AOL Buddy List (r), utilizatorii își pot înregistra telefoanele fără fir pentru a redirecționa automat mesajele către telefonul Verizon Wireless atunci când sunt offline sau în așteptare. De asemenea, utilizatorii pot răspunde cu ușurință la mesajele primite de la telefonul Verizon Wireless. Funcțiile Mobile IM și IM Forwarding au fost lansate pentru prima dată în versiunea 8.0 Plus a clientului AOL lansată în martie și tocmai lansată ieri cu lansarea AIM 5.2.

Odată cu lansarea serviciului Mobile IM, America Online și Verizon Wireless își extind relația, precum și o gamă largă de servicii AOL disponibile pentru clienții Verizon Wireless. În septembrie 2002, ambele companii au anunțat disponibilitatea serviciului complet AIM, inclusiv accesul la caracteristica populară AOL Buddy List (r), pentru clienții Verizon Wireless, iar în august 2002 a fost disponibil accesul convenabil la AOL Mail și alte conținuturi AOL prin intermediul serviciului Web Verizon Wireless Mobile.

Jim Straight, VP Wireless Data și servicii multimedia pentru Verizon Wireless, a declarat: "Pe măsură ce continuăm să conducem piețele wireless și de mesagerie în SUA, lucrăm întotdeauna pentru a crea noi modalități prin care membrii noștri să țină legătura cu toate formele de scurtă durată mesaje. Mesageria dintre rețelele Verizon Wireless și alte rețele fără fir continuă să crească și sunt mândri să oferim această capacitate extinsă în relația noastră în creștere cu AOL ".

"Această caracteristică nouă va aduce utilizatorilor de mesagerie instantanee o mai bună comoditate oferindu-le cel mai ușor mod de a contacta totuși prietenii și membrii familiei care se află în fugă", a declarat Steven McArthur, vicepreședinte Executiv pentru AOL Messaging. "În plus, prin adăugarea unei funcții de transmitere a mesageriei instant, acei membri ai AOL și utilizatorii AIM, care sunt, de asemenea, abonați la Verizon Wireless vor putea să se asigure că indiferent unde vor fi aceștia IM vor urma."

Serviciul AIM este folosit de milioane de clienți Verizon Wireless în fiecare zi pentru a comunica în timp real cu prietenii, familia și colegii. Mesageria instant a devenit un fenomen online, iar acum, permițând trimiterea mesajelor AIM direct către și de pe telefoanele SMS, AOL și Verizon Wireless îi fac și mai ușor pe cei aflați în mișcare să țină legătura cât mai departe de computerele lor.