Apple lansează Quicktime 6.5 - Mobil - 2019

Anonim

Extinderea suportului pentru standardele multimedia mobile pentru a include atât Proiectul de Parteneriat 3 (3GPP), cât și Proiectul Parteneriatului 3 (3GPP2) de la a treia generație, QuickTime 6.5 permite utilizatorilor să transmită video, audio și text de înaltă calitate între cele două tehnologii predominante de rețele fără fir din întreaga lume. QuickTime 6.5 va adăuga popularitatea existentă a QuickTime 6, care a avut deja peste 175 milioane de descărcări în mai puțin de 18 luni de la lansarea sa.

QuickTime 6.5 oferă suport extins pentru standardele 3GPP și 3GPP2, inclusiv codecurile audio avansate (AAC), adaptoarele multi-rate (AMR) și codecurile audio audio QCELP, codecurile MPEG-4 și H.263, codurile 3G Timed Text, formate de fișiere native de format .3gp și .3g2, precum și suport pentru fragmente de filme, care oferă operatorilor de telefonie mobilă și furnizorilor de conținut avantajele streaming-ului în timp real în cadrul infrastructurii web existente.

"QuickTime 6, cu video MPEG și audio AAC, este de departe cea mai populară versiune a QuickTime distribuită vreodată, cu peste 175 de milioane de copii descărcate și numărate", a declarat Philip Schiller, vicepreședinte senior al marketingului de produse la nivel mondial al Apple. "Noua aplicație QuickTime 6.5 adaugă suport sporit pentru rețelele mobile 3GPP și 3GPP2 care aduc conținut audio și video de ultimă oră la cele mai recente servicii wireless."

"Peste 6.5 milioane de clienți KDDI și Okinawa Cellular pot folosi exclusiv QuickTime 6.5 pentru a crea și reda conținutul" EZmovie "pe desktop-urile lor, profitând atât de popularul format AMC, cât și de standardul 3GPP2", a declarat Makoto Takahashi, vice președinte și director general al departamentului de planificare a conținutului KDDI, Sectorul de afaceri pentru soluții. "De asemenea, recomandăm QuickTime 6.5 ca un instrument preferat pentru crearea de conținut profesional pentru serviciul nostru 3G â € ~CDMA 1x WIN 'și â € ~CDMA 1x' streaming video și descărcare video.â €

Caracteristicile suplimentare ale QuickTime 6.5 includ suport text încrucișat Unicode, redare DV îmbunătățită și îmbunătățiri de performanță pentru iMovie, iDVD ™ și Final Cut Pro®. QuickTime 6.5 este disponibil imediat ca o descărcare gratuită pentru utilizatorii Mac® și Windows la www.apple.com/quicktime.