AT & T lansează serviciul de pornire Windows - Mobil - 2019

Anonim

AT & T Wireless și Microsoft Corp. au lansat astăzi serviciul de pornire Windows Mobile pentru clienții telefonului Motorola MPx200. Noul serviciu de pornire Windows Mobile este un serviciu Microsoft Web care permite un site Web AT & T Wireless unde clienții pot configura ușor și rapid Motorola MPx200 pentru a accesa site-urile Web personale și de lucru, site-uri Web optimizate pentru dispozitive mobile, sunete de apel gratuite, ecranele de start și aplicații cum ar fi jocurile. Selecțiile clienților sunt trimise automat către telefon prin intermediul serviciului.

"Serviciul de pornire Windows Mobile oferă o modalitate rapidă și ușoară pentru clienții AT & T Wireless să înceapă să se bucure de noi servicii și capabilități noi pe platforma software Windows Mobile", a declarat Vince Mendillo, directorul diviziei Mobile Devices din Microsoft. "Prin combinarea unei configurații inovatoare și convenabile pe calea aerului cu o interfață familiară bazată pe Web, clienții pot fi mai autosuficienți și pot minimiza nevoia de a plasa apeluri de asistență".

"Acest serviciu este cea mai recentă colaborare dintre Microsoft și AT & T Wireless, menită să îmbunătățească experiența wireless a profesioniștilor de astăzi din domeniul telefoniei mobile", a declarat Abhi Ingle, vicepreședinte al soluțiilor de date de afaceri pentru AT & T Wireless. "Am făcut simplu pentru clienți să profite la maximum de Motorola MPx200 cu această caracteristică unică de personalizare."

Clienții Motorola MPx200 beneficiază de combinația de rețele de date GSM / GPRS de mare viteză AT & T Wireless și de platforma de software Windows Mobile, care combină apelurile vocale cu capacitatea de a se sincroniza cu datele PC-ului, cum ar fi informațiile din Outlook® și de a rula software-ul și serviciile care extind foarte mult utilitatea telefonului. Serviciul de pornire Windows Mobile aduce o valoare adăugată clienților AT & T Wireless oferind o locație convenabilă în care pot configura și personaliza următoarele:

  • E-mail. Clienții își pot configura ușor e-mailurile Outlook sau contul POP3 / IMAP de la furnizorul de servicii Internet.
  • Internet Favorite. Clienții pot personaliza aspectul Motorola MPx200 cu o selecție de tonuri de apel polifonice gratuite și ecrane de acasă.
  • Ton de apel și ecrane de pornire. Personalizați aspectul Motorola MPx200 cu o selecție de tonuri de apel polifonice gratuite și ecrane de acasă.
  • Aplicații. Clienții pot extinde funcționalitatea telefonului și se pot distra prin descărcarea software-ului gratuit, inclusiv a jocurilor.