ATI XILLEON Pentru alimentarea dispozitivelor Windows CE - Mobil - 2019

Anonim

ATI Technologies Inc. a anunțat astăzi suportul pentru produsele Microsoft Windows Media Center Extender cu sistemul integrat XILLEON 225 pe un chip, permițând consumatorilor să acceseze divertismentul lor preferat, cum ar fi televiziunea live și înregistrată, fotografiile, filmele și muzica care locuiesc pe PC-ul Windows XP Media Center Edition, din orice cameră din casă - indiferent de locația PC-ului.

"Suntem încântați să vedem companii precum ATI care furnizează tehnologii inovatoare care vor sprijini extinderea experiențelor PC-ului Media Center pe alte display-uri de televiziune la domiciliu cu produsele Windows Media Center Extender", a declarat Brad Brooks, Director Marketing, divizia Windows eHome, Microsoft Corp. "Sistemul integrat ATI-on-a-chip este un exemplu excelent în acest sens, asigurându-se că consumatorii vor putea să profite la maximum de experiențele preferate ale divertismentului digital fără să achiziționeze un calculator suplimentar".

Produsele Windows Media Center Extender vor permite distribuirea unui conținut digital bogat și a experiențelor de la un PC Windows Media Center la televizor în oricare cameră din întreaga casă. Cu un produs Windows Media Center Extender, consumatorii se pot bucura de o varietate de divertisment de la PC-urile lor Windows Media Center - muzică, programe de televiziune înregistrate, emisiuni de fotografii, videoclipuri de acasă și multe altele într-o singură cameră, chiar dacă Windows Media Center PC este folosit în același timp de un alt membru al familiei într-o cameră diferită.

"ATI continuă să susțină Microsoft Windows XP Media Center Edition 2004 cu o suită completă de grafică PC și soluții TV", a declarat Phil Taylor, Director, Relații Strategice, ATI Technologies. "Acest nivel ridicat al calității este menținut cu ATI's XILLEON prin oferirea unei soluții multimedia bogate, eficiente din punct de vedere al costurilor cu o singură cip pentru producătorii mondiali de electronică de consum."

XILLEON 225 încorporează caracteristici unice pentru produsele Microsoft Windows Media Center Extender, incluzând: un CPU MIPS® 300MHz încorporat pentru alimentarea sistemului de operare Windows CE; decodoare audio și video încorporate pentru a decoda materialele audio și video digitale trimise de la PC-urile Windows Media Center Edition la produsele Windows Media Center Extender; porturi încorporate pentru a facilita procesarea materialelor digitale Windows Media Video și Audio; un motor grafic integrat care procesează datele interfeței grafice expediate către produsele Windows Media Center Extender; un motor de afișare încorporat pentru a conduce un televizor; și interfețe încorporate pentru a găzdui numeroase conexiuni de sistem, cum ar fi accesul / securitatea condiționată, ieșirea audio digitală (S / PDIF), infraroșu și multe altele.

Potrivit Microsoft, produsele Windows Media Center Extender se așteaptă să fie livrate la sfârșitul anului 2004 în Statele Unite și Canada printr-un set select de producători originali de echipamente originale (OEM) și producători originali de proiectare (ODM), inclusiv Alienware Corp., Dell Inc ., Gateway Inc., HP, Samsung Electronics Co. Ltd., Tatung Co. și Wistron Corp.