ATT pentru a aduce fotbalul NFL la telefon - Mobil - 2019

Anonim

Motorola, NFL și AT & T Wireless au anunțat lansarea programului Pro Bowl pentru 2004, care oferă un nou mod de a vota fanilor prin intermediul mesageriei text AT & T Wireless. Prin intermediul promoției "TEXTDown", fanii pot plasa acum voturile pentru jucătorii preferați în fundaș, alergând înapoi, receptorul larg, capătul defensiv, linia externă și pozitiile de colț, pur și simplu prin mesajele text cu ajutorul telefonului Motorola și al serviciului AT & T Wireless.

Folosind un telefon Motorola sau un alt telefon capabil de mesagerie text cu serviciul AT & T Wireless, fanii pot scrie în voturile Pro Bowl prin trimiterea pur și simplu a codului de jucător indicat în Pro Bowl Ballot prin intermediul capacității de mesaje text a telefonului lor. Fanii pot vota ori de câte ori le plac prin mesaje text sau în timp ce vizitează magazine selectate AT & T Wireless în toată țara unde vor fi disponibile buletine de vot. Pentru un vot complet Pro Bowl, fanii pot merge la NFL.com.

"Motorola aduce fanii mai aproape de joc, făcându-i mai ușor să aleagă cine merge la Pro Bowl prin mesagerie text fără fir", a spus Jason Few, vicepreședinte al marketingului pentru Motorola PCS America de Nord. "Fanii NFL pot accesa deja scorurile sportive, statisticile jucătorilor și chiar își pot personaliza telefonul Motorola cu fața frontală a echipei preferate. Promovarea "TEXTdown" oferă un nou mod de a se angaja cu echipa preferată și cu sportul preferat. "

"Inițiativa" Pro Bowl "" TEXTdown "este un alt exemplu puternic al modului în care AT & T Wireless continuă să aducă divertisment wireless în joc pentru a implica mai mult și pentru a implica fanii sporturilor", a declarat Glenice Maclellan, vicepreședinte de mesagerie pentru serviciile mobile multimedia Multimedia AT & T. "Puterea mesageriei text este din nou demonstrată în acest sezon, deoarece fanii fotbalului pot acum ușor" să vadă în joc "în timp ce apreciază de la margine."

Jocul Pro Bowl prin mesagerie text, in-store și online rulează până pe 30 noiembrie.

Toți fanii care votează la magazinele AT & T Wireless sau prin serviciul de mesagerie text vor fi înscriși automat pentru o șansă de a câștiga una din cele patru călătorii pentru două la Pro Bowl din "Hawaiian Vacation". Fiecare premiu include oportunități speciale de acces pentru câștigătorii Pro Bowl din 2004, precum și bilete de joc și cazare de călătorie. Nu este necesară nicio achiziție. Se vor aplica taxe de mesaje text obișnuite.

Fanii care vizitează un magazin participant AT & T Wireless vor avea de asemenea șansa de a beneficia de reduceri la cele mai recente telefoane Motorola. Începând cu data de 2 noiembrie 2003 și care rulează până pe 3 ianuarie 2004, consumatorii pot primi o reducere instantă de 25 USD și o reducere de poștă electronică de 75 USD atunci când achiziționează Motorola V60I (mai multe informații sunt disponibile la magazinul local AT & T wireless). De asemenea, consumatorii pot verifica cele mai recente telefoane de la Motorola, inclusiv ecranul color Motorola T721 și modelul MPX200.