ATT wireless pentru a transporta Samsung SGH-x426 - Mobil - 2019

Anonim

Modelul x426 este cel de-al doilea telefon Samsung pentru AT & T Wireless, deoarece liderii industriei au anunțat alianța lor în august 2003.

Aceasta combinatie combina AT & T Wireless cu noua generatie de retele de generatii cu leadership-ul Samsung in dezvoltarea si productia de telefoane. Telefonul wireless modern, compact, satisface cererea clienților de telefoane clapetă și oferă funcții avansate de mesagerie și un afișaj color vibrant. Consumatorii pot accesa cu ușurință gama largă de conținuturi, inclusiv știri, divertisment, călătorii, muzică și jocuri, de la AT & T Wireless - pe rețeaua GSM / GPRS de mare viteză.

"Samsung lucrează îndeaproape cu operatorii de telefonie mobilă pentru a proiecta telefoane care sunt adaptate preferințelor consumatorilor", a declarat Peter Skarzynski, vicepreședinte senior al diviziei de terminale fără fir Samsung. "Modelul x426 accesibil a fost conceput pentru a atrage cumpărătorii în căutarea unui factor de formă elegant și a unor aplicații bogate în caracteristici".

Ketan Kamdar, vicepreședinte pentru dezvoltarea dispozitivelor de la AT & T Wireless, a adăugat: "Pentru clientul AT & T Wireless combinația dintre Samsung și serviciile de date wireless îmbunătățite de la mMode este impunătoare. Cu accesul la o singură atingere a receptorului la mMode, utilizatorii au acces la mii de tonuri de apel, grafică și peste 300 de jocuri wireless, toate de la telefonul Samsung. "

Serviciul mMode permite utilizatorilor X426 să țină pasul cu cele mai recente tendințe muzicale oferindu-le clienților posibilitatea de a previzualiza clipuri muzicale, programe de concert pentru plăți sau chiar să cumpere CD-uri - toate de pe telefonul AT & T Wireless. Tarifarea pentru mMode începe de la 2, 99 USD pe lună până la 19, 99 USD pe lună. Utilizatorii de afaceri din rețeaua de generații viitoare AT & T Wireless pot verifica și e-mailurile, confirma orarele companiei, găsesc restaurantul preferat sau pot obține indicații de conducere pe toate de pe dispozitivul Samsung.

Cu o greutate de doar 2, 8 uncii, modelul x426 dispune, de asemenea, de un ecran UFB de 65 000 de culori (Ultra Fine Bright) pentru o vizionare îmbunătățită a recenziilor restaurantului, a direcțiilor de conducere și a locației celui mai apropiat aparat ATM pe drumul spre cină.