ATT Wireless oferă servicii mobile MSN - Mobil - 2019

Anonim

AT & T Wireless și MSN au anunțat astăzi o alianță strategică care va permite consumatorilor să se aboneze la serviciile MSN Mobile livrate prin intermediul telecomunicațiilor lor AT & T Wireless, capabile să funcționeze la distanță până la sfârșitul anului. Acordul va oferi clienților AT & T Wireless acces mobil la conținutul rețelei MSN, la conturile MSN Hotmail MSN Messenger și la alte oferte ca serviciu plătit cu apremiu.

Cea mai recentă alianță dintre colaboratorii vechi Microsoft și AT & T Wireless extinde MSN Hotmail, cel mai important serviciu de e-mail bazat pe Web, cu 130 de milioane de utilizatori activi în întreaga lume; MSN Messenger, cea mai mare solutie de mesagerie gratuita din lume; și întreaga suită de servicii MSN Mobile pentru clienții mari ai AT & T Wireless. Clienții AT & T Wireless mMode vor putea să adauge un abonament MSN Mobile la serviciul lor; clienții cu telefoane de mesagerie text se pot abona la serviciile MSN Mobile cu două căi de mesagerie text.

"Acest acord nou îmbunătățește semnificativ relația de lungă durată a Microsoft cu AT & T Wireless și va oferi clienților noștri reciproce acces wireless la servicii familiare MSN care oferă o modalitate convenabilă de a rămâne în contact cu oamenii și informațiile care contează cel mai mult" Brian Arbogast, vicepreședinte corporativ la divizia MSN și Personal Services din Microsoft Corp. "Stabiliți scena pentru MSN și AT & T Wireless pentru a oferi servicii și mai avansate clienților care caută tot mai mult acces la o gamă variată de servicii de date pe telefoanele lor și alte dispozitive

mMode reunește e-mail, conținut bazat pe Internet, jocuri și multe altele, toate într-un singur loc pe telefonul fără fir. Prezentat la începutul acestei săptămâni, o nouă versiune îmbunătățită a lui mMode oferă un design și o interfață mai ușor de utilizat, instrumente puternice de personalizare, caracteristici exclusive de navigație și o serie de aplicații noi pentru utilizarea zilnică într-un mediu mobil.

"Mulțumită acestui nou acord cu Microsoft, clienții de la mMode vor beneficia în curând de bogăția serviciilor oferite de MSN", a declarat Sam Hall, vicepreședinte al serviciilor de telecomunicații la AT & T Wireless. "Este clar pentru noi că clienții caută o modalitate simplă de a accesa serviciile MSN în timp ce mergi și, împreună cu Microsoft, vom furniza această capacitate pe zeci de telefoane în săptămânile care urmează."

MSN Mobile oferă utilizatorilor acces fără fir la aplicațiile de comunicații bidirecționale MSN și notificările pe o serie de dispozitive mobile, de la telefoanele de bază de mesaje text la telefoanele compatibile cu telecomenzi. Serviciile MSN mobile disponibile pentru abonații AT & T Wireless includ următoarele:

  • MSN Hotmail . Permite abonaților să citească și să răspundă la mesaje și să primească alerte mobile atunci când sosesc e-mailuri importante
  • MSN Messenger . Permite utilizatorilor să vorbească fără fir cu familia și prietenii practic oriunde
  • MSN Mobile Web . Permite unui dispozitiv mobil să răsfoiască MSN pentru vreme, știri, sport, horoscoape și alte informații - oricând și oriunde au nevoie cel mai mult de utilizatori
  • MSN Calendar . Oferă alerte mobile cu o singură cale pentru date importante, cum ar fi zile de naștere și aniversări
  • Alerte MSN . Oferă alerte personalizate pentru vreme, știri, sport, stocuri, trafic, horoscoape și multe altele