BT lansează o revoluție Wi-Fi în casele britanice - Mobil - 2019

Anonim

Prin introducerea internetului wireless în bandă largă cu rază scurtă în apartamente și case, BT intenționează să facă convenabil conținutul de conținut muzical și video oriunde în casă, fără cabluri pe dispozitive, de la laptopuri la televizoare și sisteme hi-fi.

Un nou parteneriat cu Toshiba va marca primul pas în planul BT de a transforma Marea Britanie în liderul Europei în tehnologia secolului XXI a casei wireless wireless. Clienții BT vor putea să-și transforme casele în "hotspoturi wi-fi" de tipul celor utilizate în prezent pentru a oferi accesul călătorilor de afaceri la datele de e-mail și corporative în timp ce așteaptă în salonul executiv al unui aeroport.

Până în prezent, accesul la banda largă în casă a fost, în general, disponibil doar printr-un modem ciudat, cu aspect ciudat, care rulează un atașament prin cablu la un PC.

BT va oferi inițial clienților de acasă acces wireless în bandă largă prin intermediul unei game largi de laptopuri Toshiba. Cea mai recentă versiune Wi-Fi Centrino, cu o durată de viață de cinci ore, este valabilă la UKpound - UKpound 100 mai mică decât prețul uzual de vânzare cu amănuntul. Taxele de livrare și de conectare pentru stația de bază wi-fi a BT, o cutie mică care va sta liniștit de priza de conectare telefonică, va adăuga un alt UKpound 194 la preț.

Costul laptopului poate fi plătit lunar și, dacă este aprobat de un angajator, poate califica utilizatorul pentru o reducere suplimentară de 32% -40% sub forma unei scutiri de impozit, în funcție de rata impozitului pe venit. În prezent, acces nelimitat la internet în bandă largă este disponibil de la BT la aproximativ UKpound 28 pe lună în majoritatea regiunilor din Marea Britanie.

BT este hotărât să ia mistica din wi-fi și va trimite un inginer pentru a instala trusa și pentru a vă asigura că funcționează fără probleme înainte de a părăsi sediul. Dar posibilitatea de a naviga pe internet printr-o conexiune wireless de mare viteză de la un hamac în grădină este doar începutul unei revoluții wireless mult mai mari.

Biroul BT are o viziune asupra "unei lumi conectate fără fir", care conectează produse de divertisment la domiciliu, cum ar fi televizorul și hi-fi-ul, permițând accesul familiilor la muzică și conținut de film de pe internet dintr-o gamă tot mai mare de dispozitive.

BT și Sony recunosc că vorbesc despre cea mai bună modalitate de a implementa internetul de bandă largă în toate aceste dispozitive. Săptămâna trecută, Sony a prezentat primul său televizor Wi-Fi. Pierre Danon, directorul executiv al BT Retail, a declarat pentru The Business că consiliul BT și-a stabilit un termen limită în septembrie pentru a-și finaliza strategia de a oferi clienților o gamă largă de produse electronice de acasă și a elaborat deja o listă finală producătorii ca potențiali parteneri.

În SUA, wi-fi este deja larg răspândită în case, precum și în locuri publice, cum ar fi cafenele, librării și opriri de camioane. Însă, până în această săptămână, Europa a rămas în urmă, ca urmare a tarifelor ridicate în mod tradițional de apeluri pe internet și a unei penetrări slabe a PC-urilor în țări precum Italia.

Cu toate că Apple oferă utilizatorilor o bază de bază wi-fi de auto-instalare pentru cei care au adoptat deja, inițiativa BT este prima care a implementat tehnologia pe piața de consum în masă.

Dacă inițiativa Wi-Fi a BT are succes, este probabil să fie copiată în Europa, stimulând vânzările de software și hardware. Producătorii de tehnică și electronică încep deja să proiecteze noi produse care vizează tipul de lume conectată preconizat de BT.

Potrivit Toshiba, piața de electronică de acasă va vedea acum o convergență rapidă între piețele de computere de acasă și de divertisment la domiciliu, cu un control portabil de la distanță ce gestionează conținutul pe PC, televizor și hi-fi.

Sursa: Sunday Business, Londra