Sunet de calitate CD-uri peste Bluetooth Zeevo Chip - Mobil - 2019

Anonim

Controlerul Bluetooth bazat pe ARM7 al companiei și software-ul de însoțire formează o soluție completă, cu costuri reduse, de încorporare pentru audio de calitate prin Bluetooth, precum și pentru alte aplicații Bluetooth sensibile la performanță.

Acest anunț înseamnă că tehnologia Bluetooth poate fi aplicată în cele din urmă la playere MP3 portabile, telefoane mobile sau PDA-uri compatibile cu MP3, și chiar sisteme stereo pentru consumatori, pentru a oferi conexiuni fără fir către stereo căști, căști sau difuzoare, fără a sacrifica calitatea audio.

Datorită limitărilor tehnice, implementările anterioare ale tehnologiei Bluetooth nu au reușit să atingă nivelul de calitate a CD-urilor pe care consumatorii și-au asumat-o cu ajutorul aparatelor lor audio cu fir. Thoselimitations au fost depășite acum, a declarat Anil Aggarwal, co-fondator și vicepreședinte Zeevo.

Platforma Bluetooth ZV4301 cu un singur chip și software-ul ZSound (tm) Noua soluție de design audio Bluetooth a companiei Zeevo, destinată producătorilor originali de dispozitive, este alcătuită din noul procesor ZV4301 Bluetooth®, software-ul ZSound (tm) al Zeevo, precum și modele de referință pentru o gamă din proiectele audio reprezentative și un mediu de dezvoltare care permite designerilor să realizeze un tomarket de timp foarte rapid.

Noul procesor ZV4301 este compus dintr-un microcontroler ARM7 de 48 megahertz (MHz), combinat cu procesare RF (frecvență radio), prelucrare a semnalelor digitale, prelucrare a comunicațiilor și procesare algoritmică și de control, pe un transmițător unic, cu cost redus -receptor) cip. Inclus în soluție este software-ul unic ZSound Zeevo. Împreună, ele reprezintă o soluție completă de sunet pentru integrarea audio de calitate peste capacitatea Bluetooth în produse de consum competitive și performante.

Soluția nouă de proiectare audio Bluetooth de la Zeevo acceptă sunet de calitate CD, cu o rată de eșantionare standard de 44, 1 kHz (kilohertz). Raportul semnal-zgomot (SNR) este mai bun de 82 dB. Puterea de ieșire audio este de 30 mW (milliwatts) RMS. Consumul de energie este extrem de scăzut, permițând un timp de joc de cel puțin 14 ore cu două baterii AAA. Sensibilitatea RF este mai bună decât -85 dBm, ceea ce ajută la prelungirea duratei de viață a bateriei și îmbunătățește calitatea audio. Contul total de materiale (BOM) pentru ambele capete ale unei soluții wireless pentru căști stereo