Celularul celular să vândă receptorul Kyocera Aktiv - Mobil - 2019

Anonim

Telefonul Aktiv va fi disponibil la Cellular One și la locațiile dealer-ului autorizat începând cu data de 5 septembrie.

Sportul Aktiv are o placă de argint schimbată pe fața locului, împreună cu mânerul cauciucat și o lanternă încorporată pentru stilul de viață ocupat, "merge oriunde". În plus față de plăcile opționale, telefonul oferă multe caracteristici personalizabile pentru a se potrivi personalității și atitudinii utilizatorilor, cum ar fi schimbarea temelor de afișare a culorilor, tonuri de apel polifonice sau "sunet stereo", economizoare de ecran, design tapet și alerte de apeluri de desene animate. În plus față de meniul renumit și usor de utilizat al lui Kyocera, Aktiv include caracteristicile cheie pe care cei mai mulți utilizatori wireless de astăzi le doresc: acces la Hello2Fun (SM) * (jocuri și tonuri de apel), OpenDoor (SM) mail), Hello2Text (SM) * (mesaje text) *, apelare vocală activată, un director de contact complet și multe altele.

"Kyocera Aktiv este ideală pentru clienții noștri care se bucură de un telefon elegant, durabil și sportiv", a declarat Jerry Gallegos, vicepreședinte marketing la Western Wireless Corporation, operatorul Cellular One. "Aktiv oferă o formă și o funcție excelentă pentru o gamă largă de clienți - de la mamele de fotbal până la alpinistii pentru studenți - cu cele mai populare caracteristici, inclusiv acces la internet wireless, tonuri de apel stereo și lanterna la îndemână".

Telefonul cu trei moduri are o tastă de navigare cu iluminare din spate și tastatură albastră strălucitoare pentru o lizibilitate ușoară. Include tehnologia GPS asistată și CDMA2000 (R) 1X și are capacități TTY și TDD pentru persoanele cu deficiențe de auz. Software-ul predictiv de introducere a textului asigură introducerea rapidă a textului în engleză, spaniolă și portugheză, iar Aktiv suportă până la 3, 5 ore de convorbire și până la 180 de ore de așteptare pe o baterie standard litiu-ion. Instrumentele de productivitate includ un ceas universal, programator, calculator, ceas deșteptător, calculator de vârf, timer pentru numărătoarea inversă, alertă vibratoare și cronometru. Kyocera Aktiv cântărește numai 3, 52 uncii și măsoară 4, 45 "x 1, 89" x .91 ".

"Kyocera Aktiv este o extensie a uneia dintre cele mai populare platforme de telefon din seria K400, și este un alt exemplu excelent al capacității noastre de a personaliza identitatea unui produs pentru clienții noștri", a declarat Don McGuire, vicepreședinte marketing global la Kyocera Wireless Corp "Scopul nostru este să colaborăm cu partenerii noștri wireless, cum ar fi Cellular One, pentru a oferi telefoane care să răspundă diferitelor nevoi ale personalităților și stilului de viață ale consumatorilor. Aktiv lucrează pentru consumatori care doresc un aspect mai sportiv și o durabilitate sporită fără a sacrifica stilul și caracteristicile. "

Pentru o perioadă limitată de timp, clienții care se înscriu pentru planuri de apelare de 40 $ sau mai mult cu un acord de serviciu de doi ani pot primi gratuit telefonul Kyocera Aktiv (după rambursarea prin corespondență de 25 USD). Informații detaliate privind receptorul Aktiv, accesoriile și alte servicii wireless sunt disponibile la locațiile distribuitorilor și distribuitorilor autorizați Cellular One, precum și online, la adresa CellularOne.com sau www.kyocera-wireless.com.