Culoare BlackBerry 7230 acum disponibil - Mobil - 2019

Anonim

De la întreprinderi mari la clienți, clienții T-Mobile se pot bucura acum de avantajele T-Mobile Get More® pe care consumatorii media le-au apreciat de mult: mai multe caracteristici ale dispozitivului pentru bani și prețuri neegalate pe cea mai mare rețea digitală GSM / GPRS din toată țara. Vânzând pentru 399, 99 dolari, clienții T-Mobile care cumpără BlackBerry 7230 pot adăuga, pentru majoritatea planurilor de voce, conținut nelimitat de e-mail și mobil pentru 29, 99 USD pe lună - făcând e-mailurile wireless accesibile și facturare ușor de înțeles.

Pentru mulți călătorii în interes de afaceri, abilitatea de a utiliza același dispozitiv pentru conectivitate fără fir pentru voce și prin e-mail în timp ce călătoriți la nivel global a fost doar un vis. Funcționalitatea tri-bandă a telefonului BlackBerry 7230, împreună cu prezența internațională puternică a T-Mobile, este soluția perfectă pentru comunicarea simplă a numărului de telefon, "e-mail" pentru călătorii de afaceri globali. T-Mobile oferă cea mai mare acoperire fără fir a planetei, astfel încât clienții BlackBerry 7230 pot efectua și primi apeluri telefonice în mai mult de 100 de țări din întreaga lume, iar roamingul prin e-mail și Web este deja acceptat în multe țări europene.

"Când vă spunem că veți obține mai multe minute, caracteristici și servicii de la T-Mobile, oferta noastră exclusivă BlackBerry 7230 este una dintre modalitățile prin care am aduce această promisiune vieții pentru clienții de afaceri", a declarat ScottBallantyne, vicepreședinte marketing marketing servicii pentru T-Mobile USA, Inc. "Facem această ofertă exclusivă T-Mobile accesibilă pentru întreprinderile de toate dimensiunile, deoarece oferim planuri care răspund nevoilor oamenilor de afaceri pentru stabilirea prețurilor la prețuri accesibile și ușor accesibile."

BlackBerry 7230 este soluția integrată de voce și e-mail pentru consumatori, întreprinderi mici și întreprinderi corporative, deopotrivă cu handheld-urile compatibile atât cu e-mailurile corporative, cât și cu furnizorii de servicii Internet (ISP) ale companiei T-Mobile. introducerea recentă a BlackBerry Web Client "¢. Cu acces permanent la conturile existente, un telefon încorporat și suport integrat pentru aplicații SMS, browser web și organizator, BlackBerry 7230 este proiectat pentru a menține profesioniștii mobili conectați, informați și comunicând în deplasare. Designul BlackBerry 7230 este elegant și ușor și oferă performanțe superioare ale bateriei - chiar și în timp ce adaugă suport pentru caracteristicile color și tri-band.

BlackBerry 7230 urmează vechea tradiție BlackBerry de a furniza caracteristici și performanțe wireless de vârf. Credem ca clientii vor fi foarte impresionati de combinatia acestui ecran color si o viata exceptionala a bateriei ", a declarat Mark Guibert, vicepresedinte, marketing corporativ la Research In Motion. "Dacă vorbiți, ascultați, trimiteți, primiți, vizualizați sau tipăriți pe BlackBerry 7230, calitatea acestui produs și servicii oferă o experiență de primă rată."

E-mail fără fir
BlackBerry 7230 incorporează caracteristici excepționale de e-mail fără fir, permițând clienților să își gestioneze e-mailurile, inclusiv atașamentele, rapid și ușor. Clienții T-Mobile pot accesa wireless până la 10 conturi de e-mail sau personal, inclusiv ISP-uri populare, pentru a rămâne conectați la e-mailurile de afaceri și personale pe BlackBerry 7230. Arhitectura BlackBerry â € œpushâ € înseamnă că e-mailul este livrat automat la handheld e-mailurile în mod automat - nu este necesar nici un efort.

Telefon mobil
Telefonul bogat, cu trei benzi, oferă claritate excelentă a vocii și acceptă funcții precum apel în așteptare, apeluri de conferință și redirecționare a apelurilor (acolo unde sunt disponibile). BlackBerry 7230 poate fi ținut la ureche în același mod ca un telefon standard sau utilizat cu setul cu cască fără mâini (inclus), permițând clienților să scrie note sau să acceseze informații în timp ce vorbesc.

mesaj
BlackBerry 7230 suportă serviciul de mesaje scurte (SMS), permițând clienților să trimită mesaje text scurte care pot fi schimbate rapid între dispozitivele fără fir SMS fără a adăuga mesaje de poștă electronică către o căsuță poștală. Tastatura QWERTY completă de pe BlackBerry 7230 este ideală pentru introducerea mesajelor SMS.

Organizator
Clienții se pot organiza cu calendarul complet, cu agendă, cu note de memorie și cu aplicații de liste de sarcini, care pot fi sincronizate cu computerul personal desktop pentru o maximă productivitate.

Roaming internațional
BlackBerry 7230 este un handheld wireless cu trei benzi, care funcționează pe rețele GSM / GPRS 900/1800/1900 MHz. Odată cu prezența internațională puternică a T-Mobile, prin intermediul familiei de companii T-Mobile și peste 200 de acorduri de roaming, clienții T-Mobile se pot bucura de avantajele de a rămâne în contact prin voce și e-mail fără fir, la tarife consistente în timp ce călătoresc în străinătate.

Integrarea aplicațiilor
BlackBerry 7230 oferă o integrare excepțională a software-ului. Clienții pot utiliza aceeași agendă integrată și intrări pentru a accesa toate aplicațiile de e-mail, voce și SMS. În plus, utilizatorii BlackBerry7230 pot chiar să facă clic pe o adresă de e-mail, un număr de telefon sau o adresă URL din interiorul unui mesaj de e-mail pentru a compune automat un mesaj nou, pentru a apela un număr de telefon sau pentru a vă conecta la o adresă URL.

Extensibil
BlackBerry 7230 include tehnologia Java 2 Micro Edition (J2ME). Modulul modular de dezvoltare a aplicațiilor J2ME deschide dispozitivul handheld pentru o comunitate dezvoltatoare de mari dimensiuni și care dezvoltă aplicații fără fir care sporesc productivitatea și care pot extinde resursele de back office către profesioniștii mobili.

Pentru a achiziționa un BlackBerry 7230 sau pentru a găsi cel mai apropiat reprezentant de vânzări, vizitați www.t-mobile.com/business/products/ sau sunați la 1-800-TMOBILE.