Danger și Sharp anunță parteneriatul - Mobil - 2019

Anonim

Bazat pe licența designului de referință hardware și a software-ului client al companiei Danger, Sharp va produce, comercializa și distribui produse dezvoltate în comun care se conectează la infrastructura de service Danger - tehnologia client-server găzduită de Danger, care optimizează transferul de date prin intermediul rețelelor fără fir. experiența utilizatorilor și utilizarea eficientă a surselor de rețea.

Colaborarea între Danger și Sharp satisface nevoile ambelor companii și este de așteptat să genereze un efect sinergetic asupra afacerii lor combinate la nivel mondial pentru operatorii wireless. Danger a precizat de mult interesul de a asigura marilor producători de marcă să gestioneze aspectele hardware ale afacerii sale și să permită companiei să se concentreze asupra software-ului și serviciilor premiate pentru transportatorii wireless. Compania Sharp Corporation și-a extins recent activitatea de telefonie mobilă în Europa și se axează pe extinderea continuă atât pe piețele europene, cât și pe cele din America de Nord.

Fiind primul furnizor mondial de cristale lichide (LCD) pentru televizoare, calculatoare, telefoane mobile, PDA-uri și alte terminale mobile (inclusiv produsul hiptop actual al companiei Danger), accentul pus de Sharp asupra calității produselor și a inovării tehnologice va spori ofertele Danger pentru operatorii wireless. Sharp este foarte apreciat pe piața de telefonie mobilă pentru tehnologiile sale unice LCD, memorie flash, camere și tehnologii de reducere.

"Aceasta este o piatră de hotar majoră pentru Danger și începerea unei relații pe termen lung și reciproc avantajoasă cu Sharp", a declarat Hank Nothhaft, Președinte și Chief Executive Officer al Danger, Inc. "Istoria vastă a Sharp a excelenței de fabricație, combinată cu Software-ul și serviciile inovatoare ale companiei Danger vor conduce la oferte foarte convingătoare pentru transportatorii wireless și clienții acestora în lunile și anii următori. "

"Suntem foarte încântați să ne alăturăm forțelor cu o companie ca Danger care a creat o astfel de tehnologie în spațiul mobil", a declarat dl. Hirohide Nakagawa, director general al grupului de sisteme informatice și de comunicații Sharp Corporation. "Tehnologiile unice avansate ale companiei Sharp în tehnologia LCD și optoelectronică, cu accent pe calitatea produselor, vor fi combinate cu succes cu software-ul și serviciile Danger, pentru a vă ajuta să luați produsele și serviciile viitoare la nivelul următor".

În timp ce lucrează îndeaproape cu tehnologia Sharp privind inovația hardware, Danger își va dezvolta afacerile de bază în domeniul software-ului și serviciilor prin dezvoltarea și oferirea de conținut și aplicații cu valoare adăugată prin Premium Download Manager (denumit și "Catalog"). Platforma de dezvoltare hiptop a lui Danger permite dezvoltatorilor interni și terților să creeze aplicații și conținut pe care utilizatorii finali le pot achiziționa pe dispozitivele hiptop (R). De la lansarea sa în aprilie 2004, Catalogul a generat rate ARPU fără precedent pentru operatorii wireless.