Dell și T-Mobile să conecteze serviciul Wi-Fi - Mobil - 2019

Anonim

Clienții Dell pot primi acum 2 000 de minute gratuite ale serviciului T-Mobile HotSpot în primele 30 de zile de la activare, când se înscriu pentru un nou serviciu de servicii T-Mobile HotSpot calificat1.

Cu mai mult de 2 600 de locații publice convenabile, T-Mobile HotSpot este cea mai mare rețea comercială Wi-Fi a națiunii, inclusiv numeroase aeroporturi și cluburi aeriene, magazine Borders Books and Music, cafenele Starbucks și curând la mai mult de 1 000 de locații Kinko. Aceste locații convenabile permit clienților Dell un laptop sau PDA cu funcții fără fir care se abonează la T-Mobile HotSpot pentru a verifica poșta electronică, pentru a naviga pe Internet, pentru a viziona clipuri video streaming sau pentru a descărca prezentări multimedia în locuri unde acestea fac deja parte din rutina zilnică .

T-Mobile a fost primul operator de transport wireless din SUA care a îmbrățișat pe deplin Wi-Fi ca o completare a rețelei de date de voce fără fir digitale naționale și a rețelei de date de mare viteză de 2, 5 G existente. Oferind avantajele a două rețele fără fir, T-Mobile descompune barierele în calea adoptării, facilitând obținerea unei soluții complete de voce și date fără fir la prețuri fixe accesibile și pe o factură unică.

"Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de notebook-uri Wi-Fi pentru companii din intreaga lume, Dell ofera serviciul T-Mobile HotSpot unui grup mare de clienti influenti in afaceri, crescand astfel beneficiile Wi-Fi", a spus Joe Sims, vicepreședinte și director general al T-Mobile HotSpot. "Promovarea de către Dell a soluției T-Mobile HotSpot demonstrează în mod clar cât de repede Wi-Fi devine un suport tehnologic pentru conectivitatea wireless în bandă largă în locuri unde oamenii merg deja".

Anthony Bonadero, directorul grupului de produse wireless Dell, a declarat că a fost impresionat de sfera, viteza și fiabilitatea serviciului de Internet wireless al T-Mobile. "Serviciile lor oferă clienților noștri accesul wireless convenabil și extins de mare viteză care le poate ajuta să fie conectați și productivi în mai multe locații", a spus el.

Clienții Dell se pot înscrie pentru un plan de servicii T-Mobile Wi-Fi la www.t-mobile.com/hotspot/dell. Pentru a vă conecta la serviciu și a stabili o conexiune, clienții care au un notebook notebook sau computere portabile trebuie pur și simplu să-și lanseze browserul de Internet într-o locație T-Mobile HotSpot și să se conecteze.