Desire 826 nu este partea superioară a jocului HTC, dar încă ne-am ruga unul - Mobil - 2019

Anonim

HTC Desire 320 entry-level nu este singurul dispozitiv HTC anunțat la CES 2015. Există, de asemenea, un succesor pentru modelul mijlociu Desire 820 în formă de HTC Desire 826, și acesta ar putea fi în Statele Unite.

Modelul Desire 826 urmează limbajul de design stabilit de Desire Eye la sfârșitul anului 2014 și caracteristicile sportive solide, la mijlocul gamei, care ar trebui să-l transforme într-un telefon Android de excepție. Nu este clar dacă dispozitivul va călători în afara Asiei sau nu, dar indiferent, Desire 826 pare să fie un alt hit pentru HTC.

Desire limbajul de design domnește suprem

Deși este un telefon mare, cu un ecran HD de 1080p de 5, 5 inci, Desire 826 nu arată atât de mult decât Desire Eye sau modelul One M8. Telefonul subțire din plastic se potrivește confortabil în mâinile dvs. și este relativ ușor de administrat, în ciuda dimensiunilor mari. Pentru a menține coerența designului printre telefoanele sale Desire, HTC a folosit o unibody din policarbonat cu accente colorate de-a lungul marginilor dispozitivului, la fel ca Desire Eye.

Plasticul din spate al modelului Desire 826 este plastic lucios, în loc de mată, și vine în mai multe culori decât ochiul. Prima combinație de culori este un alb moale, cu un accent de cremă tare numit Birch Alb. Următoarea, denumită Lagoon albastru, are un accent de culoare albastru închis și albastru strălucitor. Ultimul, numit Purple Fire, are o spate gri purpurie, cu accente de trandafiri în deșert, de-a lungul marginilor.

Am descoperit combinațiile de culori elegante și subtile, mai degrabă decât gustoase și prea strălucitoare, ceea ce reprezintă o problemă obișnuită cu telefoanele colorate. Singurul dezavantaj al noului design al modelului Desire 826 îl reprezintă spatele din plastic lucios, care preia fiecare amprentă digitală.

Când vine vorba de porturi și butoane, Desire 826 este destul de minimalist. Există doar un buton de alimentare care se află aproape în același timp la dispozitivul de pe o parte. Butonul pentru volum este situat deasupra butonului de alimentare, ceea ce ar putea deveni confuz. Pe de altă parte, există o secțiune pentru mai multe sloturi pentru cartele SIM, deoarece acest telefon este destinat în primul rând pentru China. În sfârșit, există portul Micro USB din partea de jos și o mufă pentru căști de-a lungul vârfului.

Specificații solide, de mijloc

În interiorul Desire 826, veți găsi un chipset impresionant de 64 de biți Qualcomm Snapdragon 615, ce rulează la 1, 7 GHz. Există, de asemenea, 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare, care poate fi extins prin intermediul unei cartele MicroSD.

HTC a ambalat o baterie decentă de 2, 600mAh în telefon și a adăugat semnătura sa, cu fața în față, cu difuzoare BoomSound în față. Difuzoarele sunt aproape complet ascunse, astfel încât nici măcar nu veți ști că sunt acolo până când jucați muzică. Acesta va rula Android 5.0 Lollipop din poarta cu Sense UI pe partea de sus și susține 4G LTE.

Credit de fotografie: Tendințe digitale / Malarie Gokey

Camera principală este un shooter de 13 megapixeli cu bliț LED, la fel ca cel de pe recent lansat HTC Desire Eye. De asemenea, HTC a plasat un autovehicul UltraPixel pe partea din față. Rezoluția acestui aparat foto vine în jurul a 4 megapixeli, și are tehnologia HTC UltraPixel, care a fost folosită în camera din spate a lui One M8.

Se va lansa în Asia și poate în SUA

HTC Desire 826 se va lansa în Asia Pacific la sfârșitul lunii ianuarie 2015, alte piețe vor fi confirmate, dar suntem optimiste deoarece este listat pe site-ul HTC în SUA. Vă puteți aștepta la o versiune dual-SIM pe unele piețe. Nu există nici un cuvânt despre prețul încă, dar ar trebui să fie competitiv.

maximele

  • Design elegant
  • Decent, specificații medii
  • Camerele ascuțite
  • Lollipop 5.0

lows

  • Pune amprentele digitale
  • Nici un preț încă
  • Nu există nicio dată de lansare în SUA