Descărcați muzică la telefonul mobil în Marea Britanie - Mobil - 2019

Anonim

Din comunicatul de presă:

Prin relația sa cu transportatorii, serviciul Chaoticom este acum disponibil pentru aproximativ 20 de milioane de clienți de telefonie mobilă într-un număr din ce în ce mai mare de țări europene. Folosind serviciul de descărcare a muzicii direct-la-mobile de la Chaoticom, clienții acestor operatori pot să navigheze, să previzualizeze și să descarce piese muzicale complete, melodii de inel înregistrate de master și tapet direct pe telefoanele mobile. Abonații își pot asculta muzica fără a interfera cu recepția apelurilor primite sau cu alte servicii de apelare.

"Suntem încântați de impulsul extraordinar pe care îl câștigăm pe piață", a declarat Bathsheba J. Malsheen, președinte și CEO, Chaoticom. "Colaborând cu acești operatori, răspândim rapid prima și cea mai completă soluție muzicală din întreaga Europă din industrie".

Cu aceste parteneriate, soluția Chaoticom se răspândește în întreaga Europă începând din Republica Cehă și trecând la comunitatea mobilă din Marea Britanie și Norvegia.

Oferă melodii muzicale de lungă durată de la etichetele majore

Spre deosebire de ofertele competitive care vinde prelungiri ale pieselor muzicale, clienții serviciilor oferite de Chaoticom pot cumpăra piese originale, cu lungime completă, livrate direct pe telefoanele mobile. Serviciile Chaoticom sunt livrate în aer liber fără a fi nevoie de alte echipamente specializate necesare anumitor servicii. Clienții pot descărca și stoca sute de melodii.

Aceste capabilități avansate sunt posibile prin tehnologia KOZ inovatoare a Chaoticom. În plus față de distribuirea celei mai mici dimensiuni a fișierelor, KOZ consumă o putere de baterie mult mai mică și necesită mai puțină putere de procesare decât orice altă soluție disponibilă pe piață astăzi. Acest download rapid de muzică oferă o experiență de audiție de înaltă calitate, care începe să redați muzică în câteva secunde.

"Folosind tehnologia noastră de muzică mobilă, clienții se pot bucura de melodii de lungă durată oricând, oriunde", a spus Malsheen. "Clienții își pot transforma telefoanele mobile în propriul lor tonomat, fără a compromite calitatea altor servicii de telefonie".

În plus, Chaoticom a semnat contracte cu importante etichete de discuri, cum ar fi BMG, Warner, Sony și alții, pentru a oferi clienților o gamă vastă de melodii pentru descărcare. Lista melodiilor disponibile este actualizată în permanență pentru a oferi clienților cele mai recente versiuni și o gamă largă de opțiuni de melodii. Parteneriatele cu aceste etichete se traduc într-o selecție muzicală tot mai mare, cu single-uri exclusive pre-release.

Sprijinirea unei game largi de telefoane

În timp ce multe soluții muzicale mobile necesită upgradări la telefoanele existente sau adăugarea de dispozitive periferice, soluția Chaoticom suportă mai mult de 15 modele de telefoane existente. Mai mult, pentru că nu este nevoie de niciun dispozitiv extern sau hardware suplimentar, mulți clienți pot începe să profite imediat de capacitatea de muzică mobilă imediat.