Primul telefon cu cameră pentru Verizon - Mobil - 2019

Anonim

Telefonul LG VX6000 oferă noul serviciu de mesagerie instantanee de la Verizon Wireless. Cel mai robust serviciu de mesagerie imagine de pe piață, această nouă ofertă de la Verizon Wireless permite clienților să utilizeze fotografii pentru a personaliza experiența lor wireless și pentru a împărtăși cu ușurință momente speciale. Noul serviciu oferă clienților Verizon Wireless o modalitate vizuală de a comunica; ei pot fotografia folosind VX6000 și apoi pot încărca, stoca, partaja și expedia fotografii la orice adresă de e-mail sau orice telefon Verizon Wireless TXT Messaging - o caracteristică unică pentru clienții Verizon Wireless - în doar câțiva pași simpli. Partajarea momentelor de neuitat cu prietenii și familia prin interfața grafică simplă de utilizat a LG cu serviciul de mesagerie imagine Verizon Wireless îl face un serviciu multimedia wireless ușor de utilizat.

Atunci când trimiteți o fotografie de la telefon cu cameră la telefon cu cameră, clienții fac pur și simplu fotografia și apoi pot adăuga un mesaj text, unul din cinci "cadre" digitale pre-programate sau un fișier audio pe fotografii. Ele pot include și până la patru minute de sunet sau un efect de sunet (un sunet pre-programat sau un sunet descărcat) care să însoțească fotografia pentru a personaliza în continuare mesajul.

Forma elegantă de argint a modelului LG VX6000 are un nou răsucire pe designul LG clamshell cu un ecran ecologic Ecologic Electro-Luminescent (OEL), o caracteristică care salvează viața valoroasă a bateriei, precum și îmbunătățește designul telefonului cu blitz-uri funcționale și colorate de lumină în mișcare .

Dispozitivul LG VX6000 oferă unul dintre cele mai simple funcții de control al zoom-ului. Shutterbugs pot să mărească subiecții până la patru ori și să regleze rezoluția fotografiei cu trei setări: Scăzut (160 × 120), Mediu (320 × 240) și Înalt (640 × 480).

VX6000 este, de asemenea, Get It Now (SM) -activat. Serviciul Verizon Wireless "Get It Now" este un magazin virtual pentru o companie de produse de larg consum. În plus față de oferirea clienților companiei cu o gamă largă de produse de date într-o locație convenabilă, Get It Now oferă clienților Verizon Wireless prețuri simplificate. getIM, getEMAIL și getBROWSING sunt de 4, 99 dolari lunar de acces, plus timp de antenă. Taxele de descărcare pentru getTONES, getGAMES, getGOING, getPIX și getFLIX variază în funcție de aplicație, iar tarifele pentru timpul de antenă se aplică atunci când navigați, descărcați și utilizați anumite aplicații. Și cu getALERTS și getTXT, clienții pot plăti 10 centi pe mesaj trimis și 2 cenți pentru fiecare mesaj primit sau pot alege una dintre opțiunile tarifare incluse de 2, 99 USD pe lună pentru 100 de mesaje TXT și Alerte TXT, 3, 99 USD pe lună pentru 200 de mesaje TXT și TXT Alerts sau 7, 99 USD pe lună pentru 600 de mesaje TXT și Alerte TXT trimise și primite.

"VX6000 este pur și simplu unul dintre telefoanele cele mai performante și mai performante din punct de vedere tehnic disponibile astăzi", a declarat Dan Gralak, vicepreședinte de vânzări pentru LG Mobile Phones. "Dacă ați așteptat să faceți upgrade la un telefon cu cameră și căutați un model cu toate caracteristicile, funcționalitatea, stilul și sofisticarea pe care ați putea dori vreodată, căutarea dvs. sa încheiat. LG VX6000 a sosit. "

"Lansarea serviciului de mesagerie imagine robustă și diferențiată cu VX6000 este o dovadă a relației puternice de afaceri pe care am format-o cu LG", a declarat Jim Straight, vicepreședinte al Verizon Wireless Internet și a grupului multimedia.

VX6000 oferă următoarele caracteristici:

* CMOS 330, 000 de pixeli
* Zoom digital (mic 4x, mediu 2x, mare 1x)
* Fun Frame (5 opțiuni)
* 3 reglaje ale rezoluției (Low: 160 × 120, Mediu: 320 × 240, Hi: 640 × 480)
* Oglindă încorporată pentru autoportret
* Încărcați, păstrați și distribuiți imagini
* Reglarea balansului de alb (Auto, Sunny, Cloudy, Fluorescent, Tungsten,
Întuneric)
* Ajustarea efectelor de culoare (Normal, Antique, Black & White, Negative)
* Clamshell inovativ, elegant
* LCD extern pentru acces rapid la ID apelant (OEL)
* Get It Now (SM) Capabil
* Locația de urgență E911 Capabil
* Tastatura albastră cu iluminare
* Cheie de navigare cu 5 căi
* CMX MIDI pentru sunete și sonerii
* 30 Intrări de apelare vocală activate
* ID-ul apelantului Ringers: 31, Plus Vibrate & Silent Alert
* Imagini de fundal (inclusiv Beach Ball, Tower Bridge, Floarea-soarelui, Plajă,
Pește, mare și om de zăpadă)
* Apelare rapidă (99 intrări)
* Organizator personal: Calendar cu programator, Ceas cu alarmă, Memo voce,
Notepad, EZ Calculator de tip, Calculator și ceas mondial
* Cartea telefonică mare (499 intrări; 5 numere și 3 adrese de e-mail per
a lua legatura)
* Interfață utilizator engleză și spaniolă
* Serviciu de mesagerie instantanee (MMS: Serviciu de mesagerie multimedia)
* Openwave UP 4.1 Browser
* Capacitate TTY / TDD
* Capabil intern USB
* Serviciul de mesaje scurte cu două căi
* Intrare text T9

Oferit pentru suma de 149, 99 USD după o reducere de 50 de dolari prin corespondență cu un client de doi ani
acord, LG VX6000 este disponibil online la //www.verizonwireless.com și la
Verizon Wireless 1, 200 de magazine de comunicații la nivel național.