Primul telefon fără fir în Japonia - Mobil - 2019

Anonim

AH-K3001V este disponibil pentru abonații DDI Pocket AirH "PHONE.

AH-K3001V sunt primele telefoane din viitoarea generație nouă de telefoane orientate pe browser, în care accesul la Internetul complet este caracteristica cheie a dispozitivului. Aceste dispozitive sunt concepute de la bază pentru a permite o experiență extraordinară pe Internet, inclusiv un ecran de înaltă calitate și o tastă soft operațională, care le aduce cu ușurință pe utilizatori online pentru navigarea pe Web. Utilizatorii AH-K3001V vor putea să se bucure de navigarea Web completă, făcând posibilă tehnologia progresivă de redare a ecranelor (SSR), care transformă paginile web pentru a se încadra pe ecrane mici cu handheld. Deoarece Opera acceptă, de asemenea, cHTML și XHTML, utilizatorii japonezi de telefonie mobilă vor putea să acceseze și vechile site-uri mobile preferate.

"Opera înseamnă libertatea de a naviga pe orice conținut pe Internet pe care utilizatorii îl pot considera util", spune T. Yamamoto, Director General, Divizia de acces la divizia de comunicații corporatiste a diviziei de comunicații corporatiste, Kyocera Corporation. "Cu Opera oferind utilizatorilor acces complet la Internet pe AH-K3001V, Kyocera diferențiază puternic produsul de ceilalți concurenți din Japonia, în beneficiul consumatorilor japonezi. Lansarea de astăzi marchează începutul unei noi ere, în care consumatorii japonezi pot accesa și exploata puterea completă a Internetului - oriunde și în orice moment. "

Kyocera și Opera au anunțat anterior livrarea pentru piața chineză, sub numele de V91 și PS-900. Telefonul rulează pe portul Opera către sistemul de operare MicroITRON și dispune de cele mai recente tehnologii de operare Opera 7. Opera 7 asigură cea mai mare performanță, cu viteză adăugată și cea mai avansată asistență standard disponibilă în orice browser web de astăzi.

"Suntem extrem de mandri de AH-K3001V. Oferind întregul conținut al Internetului ușor accesibil pe ecranul de înaltă calitate, acesta va oferi utilizatorilor japonezi o experiență de Internet incomparabilă ", spune Jon S. von Tetzchner, CEO Opera Software" Împreună, Kyocera și Opera au făcut un produs care va străluci în piața avansată de telefonie mobilă din Japonia. "