Telefonul Fujitsu F2102V pentru a utiliza Symbian OS - Mobil - 2019

Anonim

Noul F2102V este succesorul Fujitsu al F2051, lansat în ianuarie 2003, și pentru serviciul FOMA 3G al NTT DoCoMo din Japonia. Pe baza experienței sale în dezvoltarea F2051, Fujitsu a optimizat în continuare performanța modelului F2102V și a activat următoarele caracteristici îmbunătățite:

- capacitatea de videofon folosind camere digitale CCD integrate, echipate cu iluminare auxiliară pentru video și fotografiere în condiții de lumină slabă. Autentificare client pentru a permite o securitate sporită a rețelei atunci când efectuați plăți mobile și alte tranzacții de comerț electronic prin intermediul rețelei FOMA capacitatea de stocare a cartelei de memorie miniSD

- Conectivitate PC pentru a permite sincronizarea și copierea de rezervă a informațiilor din calendar și de contact

- Timp de așteptare static extins de aproximativ 310 ore (dinamic: aproximativ 240 de ore)

- Compresie audio avansată pentru codarea audio (AAC) pentru a activa sunetul de calitate CD cu serviciul de distribuție a clipurilor video de la iTunD DoCoMo

Fujitsu continuă să fie în fruntea dezvoltării de telefoane mobile avansate bazate pe Symbian OS pentru rețelele 3G. Fujitsu profită de acceptarea în creștere la nivel mondial și de preluarea Symbian OS ca platformă standard industrială pentru crearea de tehnologii și aplicații de diferențiere avansate, precum și a conținutului și serviciilor mobile.

Utilizând Symbian OS - o arhitectură special concepută pentru telefoane mobile avansate - a permis companiei Fujitsu să realizeze o dezvoltare rapidă și flexibilă a produselor pentru a satisface nevoile specifice ale clienților.

David Levin, CEO, Symbian Ltd a spus:
"Suntem foarte multumiti de faptul ca Fujitsu a finalizat modelul F2102V, cel mai recent produs bazat pe Symbian OS pentru serviciul FOMA al companiei NTT DoCoMo. Fujitsu continuă să fie un partener de lider Symbian pe cea mai avansată piață de telefoane mobile din lume. Cel mai recent produs al Fujitsu exploatează punctele forte ale sistemului de operare Symbian pentru a crea un telefon mobil extrem de diferențiat și bogat în funcții, care poate rula aplicații, conținut și servicii terță parte.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=cbb074bf1c849cd97f1ae44f86b67195&postid=16541#post16541