Fujitsu-Siemens lansează noul Loop Loop - Mobil - 2019

Anonim

Fujitsu Siemens Computers a introdus două handheld-uri noi - Pocket LOOX 410 și 420 â € "concepute atât pentru utilizatorii privați, cât și pentru cei corporate. Noile sisteme sunt extrem de compacte (la 11, 3 cm x 7, 1 cm x 1, 4 cm, aproximativ jumătate din capacul unui CD) și cântăresc numai în jur de 125 de grame (sau cea a unui măr mic). Sistemul de operare Microsoft Windows MobileTM 2003 pentru Pocket PC-uri suportă numeroase aplicații de divertisment, navigație și Office, inclusiv Mail, Excel și Word. În timp ce ambele modele se pot conecta la Internet prin Bluetooth, Pocket LOOX 420 are, de asemenea, o interfață LAN fără fir pentru o conexiune rapidă prin conectivitate hotspot care poate fi utilizată în paralel cu conexiunea Bluetooth.

Utilizatorii de astăzi au nevoie de sisteme mici, ușor de transportat, care le permit să extragă informații de pe Internet, să scrie e-mailuri, să sincronizeze agendă și să obțină acces rapid la aplicații corporative. Seria Pocket LOOX 400 îndeplinește toate aceste nevoi. Indiferent dacă este în interior sau în exterior, există întotdeauna o imagine clară cu afișajul tactil color TFT de 240 x 320 pixeli transflexiv.

Ambele sisteme sunt acum disponibile din magazinele de specialitate. Prețurile recomandate cu amănuntul sunt de â'299 pentru Pocket LOOX 410 și â'399 pentru Pocket LOOX 420. *

Comunicații complete
Ambele modele noi Pocket LOOX - cele 410 și 420 - oferă funcții de comunicare extinse, inclusiv interfețe integrate Bluetooth și infraroșu, precum și un slot pentru card SD I / O. Pocket LOOX 420 oferă de asemenea flexibilitatea rețelei LAN fără fir. Toate acestea înseamnă că utilizatorii Pocket LOOX pot trimite și primi mesaje e-mail, gestionează planificatorul de zi și contactele lor, precum și informații online de acces.

Performanta ridicata
Seria Pocket LOOX 400 utilizează procesoare Intel® XScale PXA 255 de 300 MHz și 400 MHz, împreună cu o versiune a sistemului de operare Microsoft Windows Mobile 2003 optimizat pentru aceste procesoare. Astfel, utilizatorii beneficiază de aplicațiile rapide și de consumul redus de energie.

Conceptul de reîncărcare
Clienții se vor bucura de perioade lungi de independență cu conceptul de reîncărcare Pocket LOOX: bateria standard de 1100 mAh permite o funcționare de până la 10 ore. Este, de asemenea, ușor de schimbat și un tampon de baterie oferă utilizatorului o fereastră de 30 de minute în care să facă acest lucru.

Informații suplimentare, inclusiv o fișă cu specificații, pot fi găsite la adresa:
//www.fujitsu-siemens.com/products/mobile/handhelds/pocket_loox_400.html

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=4584

S-a găsit VIA Engadget