Fujitsu-Siemens Pocket LOOX 610 a fost lansat - Mobil - 2019

Anonim

Pornind de la o transformare masivă de la o companie tradițională de PC-uri într-un integrator de marcă de soluții personalizate de tehnologie - un producător de unelte digitale care funcționează împreună - Gateway, Inc. a intrat astăzi pe piața de televiziune din spatele proiecției. Acesta oferă acum un televizor de proiecție DLP (TM) de 56 inchi, care are o adâncime mai mică de 19 inci și este disponibil pentru doar 3, 799 (1) USD.

La festivalul Octombrie din Augsburg, Germania, Fujitsu Siemens Computers a prezentat ieri noul handheld Pocket LOOX 610. Dispunând de un procesor Intel XScale PXA255 și Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC, noul handheld păstrează reputația liniei LOOX ca fiind un instrument versatil de înaltă calitate, care are sloturi duale de extindere și conectivitate integrată fără fir. |

Noul Pocket LOOX 610 continuă moștenirea modelului 600

Soldat pentru lansarea în luna noiembrie, Pocket LOOX 610 va fi disponibil în două modele, care au în comun toate caracteristicile, dar două - includerea conectivității integrate Wi-Fi și a dimensiunii RAM. Pentru a fi numite modelele 610 BT și 610 BT / WLAN, modelele vor fi alimentate de ultimul procesor Intel XScale pentru handheld-uri PXA255 și vor oferi un nou ecran tactil transflexiv pe 16 biți, capabil să afișeze până la 65, 536 de culori. Și, în cazul în care modelul 610 BT oferă 64 MB de memorie RAM, modelul 610 BT / WLAN oferă 128 MB - în timp ce ambele au 64 MB de ROM.

La fel ca în versiunea originală Pocket LOOX 600, seria nouă oferă sloturi duale de extensie, însă slotul de extensie al cardului SD / MMC nu este capabil SDIO, care se află în contrast cu majoritatea celorlalte Pocket PC-uri high-end lansate recent. Totuși, slotul de extensie CompactFlash Type I / II al unităților oferă conectivitate I / O și permite compatibilitatea cu propriile cartele de accesorii CompactFlash GPRS și WLAN ale Fujitsu Siemens.

Bateria seriei Pocket LOOX 610 se remarcă într-o mulțime, cu toate acestea, la 1500 mAh. Potrivit Fujitsu-Siemens, acest lucru ar trebui să permită până la 12 ore de utilizare a dispozitivului handheld, în timp ce o baterie opțională de 3 000 mAh XL ar trebui să permită până la 20 de ore de utilizare.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3257

Sursa: Fujitsu-Seimens, Infosync