Handspring intră în smartphone-urile Treo 600 - Mobil - 2019

Anonim

Designul elegant este rezultatul unei cercetări și dezvoltări semnificative axate pe diminuarea dimensiunilor, maximizarea utilității și ușurința utilizării atât a funcțiilor de telefon cât și a datelor, precum și a reducerii la minimum a comerțului, disponibil în produsele convergente. Toate produsele din noua serie, denumite Treo 600, vor combina un telefon de clasă mondială, un organizator Palm OS 5 cu funcții de mesagerie, email și navigare pe Internet. Primele produse Treo 600 se așteaptă în această toamnă la nivel mondial.

"În ceea ce privește designul produselor, făcând lucrurile mai mici face ca produsul să fie mai bun, deoarece îi obligă pe designeri să treacă prin ideile vechi de design. Treo 600 este cu adevărat un progres pentru smartphone-uri ", a spus Jeff Hawkins, președinte și director de produs pentru Handspring. "Echipa noastră a fost foarte creativă în reducerea produsului la o dimensiune impresionantă, în timp ce, în același timp, a făcut-o mai puternică și mai ușor de utilizat. Ca un telefon și un dispozitiv de date, Treo 600 oferă cele mai bune din ambele lumi. "

Handspring colaborează cu principalii operatori wireless, inclusiv Sprint în America de Nord și Orange SA în întreaga Europă, pentru a personaliza produsele pentru rețelele, aplicațiile și brandurile lor respective. Sprint și PalmSource, furnizor de Palm OS de vârf, vor prezenta Treo în această săptămână în expozițiile lor de la CeBit America din New York.

Tastatură Design: Utilitate de descoperire într-un factor de formă mică
Designul de tastatură de la Treo 600 face apelul telefonului și trimite mai ușor mesaje și e-mailuri decât înainte, chiar și cu o dimensiune semnificativ redusă a produsului. O formă unică și cu aspect atent și artizanală face ca tastarea să fie rapidă și simplă. Fiecare cheie de pe Treo 600 are o suprafață mai mare decât cele pe produsele Treo existente, iar literele și numerele au fost mărită pentru o mai bună citire. În testarea utilizatorilor pentru viteza și precizia introducerii textului, Treo 600 a reușit să pară cu tastatura BlackBerry RIM și mult mai rapid decât recunoașterea scrisului de mână Graffiti, găsită în majoritatea handheld-urilor Palm OS și T-9, metoda de introducere a textului găsită în majoritatea telefoanelor mobile.

Noi niveluri de performanță și simplitate
Produsele Treo 600 vor avea un procesor ARM și Palm OS 5 pentru performanțe rapide, deosebit de benefice pentru accelerarea aplicațiilor grafice, gestionarea bazelor de date mari și pentru funcțiile multimedia cum ar fi redarea sunetului și a videoclipurilor. Un sistem de navigare cu cinci direcții (sus, jos, stânga, dreapta, centru) strâns integrat cu software-ul face ușor să se mute în interiorul și între aplicații folosind o mână. Tastatura QWERTY este, de asemenea, legată îndeaproape de software-ul pentru a fi utilizabilă pentru mult mai mult decât introducerea datelor. De exemplu, numerele de telefon, aplicațiile și chiar funcțiile specifice ale aplicațiilor (cum ar fi căutarea unei pagini web specifice sau adresarea unui e-mail) pot fi atribuite oricăror din cele 26 de taste diferite pentru o executare instant cu o singură atingere.

Setarea caracteristicilor avansate
Printre caracteristicile suplimentare se numără o nouă versiune fără proxy a browserului web Handspring Blazer pentru a permite o navigare web completă și acces securizat la intraneturile corporative, un slot de extensie pentru soluții digitale și MMC securizate de terțe părți, cum ar fi soluții de rețea MP3 și fără fir, aparatul foto pentru preluarea și trimiterea de imagini și configurarea ID-ului apelantului imagine și o arhitectură dublă pentru difuzoare pentru sunet de înaltă calitate pentru telefon și pentru sistem. Un radio CDMA cu bandă duală și un radio GSM / GPRS cu patru benzi vor alimenta versiunile respective ale produsului.

Handspring colaborează cu transportatorii și partenerii de afaceri pentru a pregăti soluții e-mail bogate, SMS și MMS care vor fi personalizate pentru anumite canale și vor fi anunțate în detaliu în această vară. În următoarele săptămâni, Handspring intenționează să ofere companiilor instrumente gratuite de dezvoltare pentru a construi soluții suplimentare de extindere a software-ului și hardware-ului.

Produsele din seria Treo 600 se așteaptă să vină la o primă de preț față de ofertele Treo actuale, iar Handspring intenționează să ofere un stimulent competitiv pentru proprietarii produselor treo fără fir.

Pozele și discuțiile pot fi găsite aici.