Hitachi G1000 se află acum în magazine - Mobil - 2019

Anonim

Hitachi G1000 combină funcționalitatea unui Pocket PC cu aplicațiile avansate de date wireless furnizate de vitezele de transfer mai rapide ale rețelei PCS Enhanced Sprint Nationwide PCS. Acum este exclusiv la nivel național pentru clienții Sprint, pentru un preț recomandat de vânzare de 649, 99 USD.

"Sprint continuă să demonstreze ce înseamnă să fii un lider în soluțiile de business pentru inovare și fără fir prin extinderea portofoliului nostru de dispozitive inteligente pentru a include Pocket PC Phone Edition bazat pe Windows Mobile", a declarat Phil Bowman, vicepreședinte, Divizia PCS a Sprint. "Hitachi G1000 este un instrument puternic care vă permite să lăsați laptopul în urmă și să continuați să faceți afaceri. Acum, clienții au un dispozitiv fără fir care combină familiaritatea sistemului de operare Microsoft Windows, viteza și acoperirea rețelei sporite Sprint Nationwide PCS și claritatea unui telefon PCS. Este o combinație uimitoare pentru angajați sau persoane fizice care doresc să fie mai productive în timp ce sunt departe de birourile lor sau în mișcare. "

Hitachi G1000 este un dispozitiv "convertit" de prima clasă, ceea ce înseamnă că oferă puterea unui PC și confortul unui telefon fără fir într-o singură unitate compactă (8, 4 oz, 5, 8 € x 3, 3 € x 0, 9 € ). Acesta este încărcat cu software-ul Windows Mobile pentru Pocket PC-uri, 32 MB de memorie, procesor Intel XScale TM 400 MHz și afișaj color TFT (Transparent Thin Film). În plus, este primul dispozitiv Pocket PC fără fir care oferă o tastatură QWERTY încorporată și un buton de defilare. Acest telefon cu o singură bandă PCS Vision Phone de la Sprint încorporează de asemenea o cameră digitală de calitate VGA rotativă și este echipată cu un slot de extensie SD cu capacități de carduri multimedia.

"Hitachi G1000 este mai mult decât suma părților sale. Această combinație de telecomunicații, capabilități software și factor de formă portabil oferă un instrument puternic și portabil utilizatorilor de comunicații de astăzi, indiferent de locul în care acestea se află pe rețeaua Sprint Nationwide PCS îmbunătățită ", a declarat Shigeru Matsuoka, director general al diviziei Mobile Information & Communication Appliance, Hitachi, Ltd. Platforme de sisteme omniprezente. "Dispozitivul Pocket PC pentru Windows Mobile, primul dispozitiv din Windows Mobile, continuă istoria inovării pentru care Hitachi este cunoscut și echipează utilizatorul cu toate instrumentele necesare pentru a culege rapid informații și a acționa. Este cu adevărat tipul de aparat care reflectă dorința Hitachi de a fi un "Cel mai bun partener de soluții" pentru clienții noștri. "

"Astăzi, Sprint extinde viziunea noastră comună de a împuternici oamenii să facă mai mult din ceea ce contează pentru ei, prin menținerea legăturii cu oamenii și informațiile oriunde s-ar afla printr-un singur dispozitiv", a declarat Juha Christensen, vicepreședinte corporativ pentru divizia Devices Mobile la Microsoft Corp. "Software-ul Hitachi G1000 cu Windows Mobile oferă capabilități puternice de computere mobile corporațiilor și angajaților lor care doresc să valorifice infrastructura IT, cunoștințele și aplicațiile existente printr-o experiență familiarizată cu Windows și instrumente de dezvoltare".

Aplicațiile standard Windows Mobile includ Microsoft Pocket Excel, Outlook, Word, Windows Media Player, Microsoft ActiveSync, Inbox și MSN Messenger. Clienții au acces ușor la mii de alte titluri de software bazate pe platforma software Windows Mobile disponibilă la PCS Software Store la //sprint.handango.com/.

Clienții vor putea profita de aplicația Picture Mail SM pentru a prinde rapid și ușor imagini, trimite și partaja imagini cu colegii, prietenii și familia utilizând camera digitală încorporată. Clienții care au un serviciu lunar de service PCS Vision, care include poșta electronică, vor putea de asemenea să stocheze fotografii la www.sprintpcs.com și la canalele de afaceri Sprint, inclusiv Forța de vânzări PCS Direct Business, Rețeaua de afaceri Sprint Business (SBDN) și membrii programul PCS Business Solutions al programului indirect de afaceri.

PCS Vision de la Sprint oferă servicii wireless avansate care mențin clienții fără fir conectați la lumea online oriunde trăiesc, lucrează și se joacă. Acest serviciu de generație următoare oferă aplicații îmbunătățite prin viteze îmbunătățite de date, datorită puterii rețelei sporite Sprint Nationwide PCS, construită de la bază cu tehnologia de ultimă generație în minte.

Pozele și discuțiile pot fi aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=2674d1066f2ac481e639962e3895a1c5&threadid=2600