HP lansează un modem PCMCIA fără fir - Mobil - 2019

Anonim

Conectarea la rețeaua EDGE a rețelei AT & T Wireless prin intermediul unui modem wireless PCMCIA, utilizatorii de notebook-uri HP și Tablet PC își pot spori productivitatea în timp ce se deplasează accesând aplicații de afaceri precum e-mail, Internet, intranet, de până la trei ori mai mare decât cea a unei conexiuni dial-up. Clienții se pot aștepta să primească rate medii de date de descărcare între 100-130 kilobiți pe secundă, cu viteze de explozie de până la 200 kbps.

"HP depaseste in continuare concurenta pe Internet wireless, facand tehnologia EDGE disponibila pentru clientii care folosesc notebook-uri si Tablet PC-uri pentru a creste timpul de comunicare al afacerii si pentru a imbunatati productivitatea corporativa", a declarat Kevin Frost, vicepresedinte Marketing personal, . "Companiile beneficiază, de asemenea, de o rentabilitate mare a investiției lor, deoarece lucrătorii pot rămâne conectați la rețea pentru perioade mai lungi de timp și la viteze mai mari".

Clienții pot comanda întreaga soluție rapid și ușor online, inclusiv prin activarea serviciului, prin //www.hp.com/go/wan. Acest site web oferă o experiență simplă de cumpărături unică pentru nevoile fără fir ale clienților. Clienții care se angajează pentru un contract de doi ani pe internetul mobil wireless AT & T $ 79.99 Unlimited Data Plan poate achiziționa o cartelă de modem Sony Ericsson EDGE și software pentru $ 149 (după rambursarea prin poștă). (1)

Prin adăugarea serviciului EDGE, HP oferă acum una dintre cele mai largi oferte wireless de rețea extinsă. Clienții pot alege până la patru transportatori diferiți și soluții pentru carduri PC. HP efectuează teste complete de compatibilitate și certificare pentru a asigura funcționarea fără probleme a soluțiilor wireless cu o varietate de notebook-uri și Tablet PC-uri HP, inclusiv notebook-ul HP Compaq Business nc4000 ultraportabil și HP Compaq Tablet PC TC1100 premiat.

HP Compaq Tablet PC TC1100, recent prezentat, este un PC mobil versatil, cu o funcționalitate completă, cu putere și performanță sporite. Acesta include un procesor Intel® Pentium® M de joasă tensiune și capabilități wireless care suportă Centrino