HP lansează o cameră iPAQ fericită - Mobil - 2019

Anonim

HP a anunțat recent o gamă masivă de 158 de produse, printre care se numără Camera Mobile Photosmart, care oferă zoom digital 4x și - în primul rând pentru piețele occidentale - o rezoluție de 1, 3 megapixeli într-un format Secure Digital.

Noua cameră HP Photosmart aduce imaginile mobile de înaltă rezoluție în iPAQ-urile

Cardul este compatibil cu toate iPAQ-urile compatibile cu SDIO, care, din păcate, exclude seria 1910 înlocuită și seria de vârstă 3800. Toate celelalte modele recente ale HP, inclusiv noul 1940, vor funcționa cu camera de 1, 1 uncii. Cu toate acestea, pentru aceste dispozitive cu un singur slot, memoria ar putea deveni o problemă: camera nu include nici un spațiu de stocare propriu, iar dimensiunile imaginii cresc, lucrurile ar putea fi înghesuite.

Anunțul vine în momentul în care fiecare dispozitiv competitiv oferă doar rezoluție VGA. ViewSonic a anuntat recent V36, precum si Samsung SPH-i700 si Hitachi SH-G1000 Pocket PC Phone Edition dispozitive de toate dispozitivele de imagine digitale VGA integrate sport, la fel ca ultimul lot de telefoane cu camera foto, dar inferior chiar la camere digitale standalone de bază. Singura cameră SDIO disponibilă pe scară largă este cea oferită de Veo, Photo Traveler, care este, de asemenea, rezoluție VGA.

Pe lângă capacitatea de a face fotografii prin intermediul obiectivului rotativ, camera foto Photosmart Mobile poate înregistra clipuri video, deși nu există informații despre rezoluția sau frameratele oferite de această funcție. Odată ce imaginile au fost capturate, acestea pot fi transmise către alte dispozitive sau imprimate direct prin Bluetooth sau IR, precum și printr-o conexiune ActiveSync.

Multe dintre funcțiile camerei, inclusiv balansul de alb și viteza obturatorului, sunt automatizate, însă utilizatorul are de asemenea posibilitatea de a le modifica și de a controla direct focalizarea unității. Acest lucru ar putea deveni necesar, deoarece unitatea nu este echipată cu un blitz.

Post-producția de imagini este gestionată de două aplicații care sunt asociate cu camera, ambele rezidente pe Pocket PC: "Mobile Printing" se ocupă nu numai de imagini, ci și de documente, în timp ce "Photo Center" oferă capabilități de editare a imaginilor și funcționalități de prezentare.

Nu a fost disponibilă nicio informație despre prețul camerei mobile Photosmart, dar unitatea va fi livrată în octombrie 2003.