HP sprijină Convenția Națională Democrată - Mobil - 2019

Anonim

Tehnologia mobilă HP permite participanților să reducă zgomotele și confuziile de pe podeaua convenției și să interacționeze între ele în moduri noi.

HP oferă dispozitive HP iPAQ Pocket PC, Tablet PC și notebook PC cu conectivitate wireless integrată pentru delegați și personal, precum și infrastructură de rețea și servicii profesionale pentru a crea o experiență mobilă cuprinzătoare.

"Dincolo de oferirea unui nou nivel de interacțiune pentru personalul nostru și pentru delegații noștri, soluțiile de mobilitate ale HP au fost, de asemenea, remarcabil de ușor de integrat și implementate într-un mediu rapid și în schimbare", a declarat Chris Gruin, directorul tehnologiei, (DNCC). "Abilitatea HP de a se adapta rapid și de a integra tehnologia lor în soluții complete care lucrează împreună ne-a permis să ne concentrăm pe crearea unei convenții de succes".

Fiecare delegație de stat utilizează dispozitive HP iPAQ și Tablet PC pentru a interacționa între ele și cu personalul din cadrul Convenției. În plus, HP ajută la efortul DNCC de a face convenția din 2004 cea mai incluzivă vreodată, permițând bloggerilor, acreditați pentru prima dată de convenție, să înregistreze și să-și publice instantaneu impresiile în blogurile lor pentru acces imediat la nivel mondial pe internet.

"HP consideră că experiența politică americană face parte din responsabilitatea noastră civică și suntem încântați să folosim expertiza noastră oferind soluții de mobilitate ușor de utilizat, ușor de gestionat și sigur pentru a ajuta la acest proces important", a declarat Gary Fazzino, vicepreședinte pentru afaceri guvernamentale și publice, Afaceri Corporate, HP. "Delegatii vor avea abilitatea de a accesa cele mai importante informatii ale conventiei si de a participa unul la celalalt ca niciodata".

"Atât HP, cât și personalul din cadrul Convenției sunt încântați de interacțiunea dinamică care va avea loc pe podea în Boston", a declarat Juergen Rottler, vicepreședinte senior, Sector Public, Sănătate și Educație, HP. "Acest serviciu mobil unic este un exemplu excelent în ceea ce privește modul în care personalizăm gama noastră de dispozitive, servicii și soluții mobile inovatoare, care să răspundă nevoilor clienților din sectorul public, toate dimensiunile întreprinderilor și consumatorilor din întreaga lume".

Pe lângă HP iPAQ, Tablet PC-uri și infrastructură de rețea, HP contribuie cu notebook-uri și PC-uri desktop, precum și dispozitive de imprimare și imprimare pentru a fi utilizate de către personalul de la convenție. Serviciile HP oferă asistență la fața locului.

În urma convenției, tehnologia mobilă HP va fi donată școlilor din Boston, centrelor comunitare și administrațiilor locale. Destinatarii vor fi anunțați în urma convenției.