HP lansează modelele iPAQ h4150, h4350 - Mobil - 2019

Anonim

Ei bine, în timp pentru sezonul de vacanță, Hewlett-Packard a introdus astăzi două adăugări noi la gama deja extinsă de iPAQ Pocket PC-uri. Modelele iPAQ h4150 și h4350, ambele aparținând unei serii noi, oferă o conexiune Bluetooth și Wi-Fi integrată, precum și o serie de alte caracteristici puternice și se așteaptă să fie disponibile în curând.

Noua serie iPAQ h4150 oferă conectivitate duală wireless într-un factor de formă doar marginal mai mare decât seria iPAQ h1900

IPAQ h4150 prezintă un scor ca cel mai subțire și mai ușor Pocket PC de pe piață pentru a include conectivitate integrată Wi-Fi (802.11b) și Bluetooth, în timp ce modelul iPAQ h4350 este primul - și cel de-al doilea - Pocket PC din lume - panou integrat integrat. Pentru o utilizare mai mare, tastatura are și o iluminare din spate.

Partajând specificații aproape identice, cele două handheld-uri sunt alimentate de procesoare Intel PXA255 XScale care rulează la 400 MHz și oferă 32 MB de Flash ROM combinate cu 64 MB de memorie RAM, dintre care 56 MB sunt disponibile utilizatorilor. De asemenea, ambele sunt dotate cu afișaje TFT transflective de 16 biți, capabile să afișeze până la 65, 536 de culori. Un purtător de cuvânt al HP a confirmat companiei infoSync World că nici unul dintre cele două modele nu suferă de nuanță galbenă, Seria iPAQ h1940.

În scopul expansiunii, dispozitivele portabile dispun de un slot de extensie SD / MMC cu capacitate SDIO și oferă conectivitate USB printr-un cablu de sincronizare inclus. Bateriile reîncărcabile pot înlocui cele două modele, iar h4150 include o baterie de 1000 mAh, cu o baterie opțională de 1800 mAh, iar h4350 include o baterie detașabilă de 1560 mAh și oferă o baterie opțională de 3600 mAh.

Cu suport dual pentru conectivitate wireless, atât iPAQ h4150 cât și h4350 includ software VPN și WEP (Wired Equivalent Privacy), precum și LEAP (Lightweight Extensible Authentication Protocol) și 802.1x. De asemenea, este disponibilă o funcție de gestionare a alimentării prin LAN fără fir, care vizează introducerea unui element de control al utilizatorului pe durata de viață a bateriei prin ajustarea unei setări care reduce transferul.

Alte aplicații exclusive pentru HP sunt de asemenea incluse în iPAQ h4150 și h4350, inclusiv în bine-cunoscuta locație de stocare flash non-volatile cunoscută sub numele de iPAQ File Store. Sunt disponibile stocuri de până la 2, 8 MB, în funcție de model; iPAQ-ul precedent au prezentat până la 17 MB. De asemenea, un iPAQ Backup oferă o copie de rezervă selectivă și programată a datelor, monitorizarea bateriilor, protecția prin parolă și comprimarea fișierului de backup.

În plus, utilizatorii pot crea foldere separate criptate pentru stocarea informațiilor confidențiale și personale cu pachetul F-Secure FileCrypto Data Encryption.

HP a introdus, de asemenea, o nouă bucată de software numită software-ul iPAQ Image Zone, destinat utilizatorilor care doresc să vizualizeze imagini preluate de la o cameră digitală, cum ar fi accesoriul HP Photosmart Mobile Camera. Acest lucru permite utilizatorilor să creeze și să vizualizeze prezentări de diapozitive, împărtășind astfel unele funcționalități cu aplicația Microsoft Pictures propriu interogată cu Windows Mobile 2003.

De asemenea, a fost introdus astăzi sistemul HP iPAQ de navigare, care permite utilizatorilor să transforme iPAQ Pocket PC într-un sistem de navigație în vehicul. Acest receptor GPS Bluetooth oferă o precizie a poziției pentru a furniza rapid indicații vizuale și vorbitoare de tip turn-by-turn către orice adresă din Statele Unite. Sistemul oferă date de hartă Navtech și o bază de date punct de interes cu peste 1 milion de intrări pentru a direcționa utilizatorii spre restaurante, hoteluri, benzinării din apropiere și multe altele.

IPAQ h4150 este în conformitate cu HP disponibil pentru comenzi online imediat, la un preț estimat în SUA de 449 USD. Modelul h4350 este așteptat să fie disponibil în noiembrie și este de așteptat să vândă pentru 499 USD.