IBM va livra Java în Palm Tungsten's - Mobil - 2019

Anonim

Unind liderul în domeniul computerelor portabile și lider în dezvoltarea Java, acest acord ilustrează relația de consolidare dintre Palm Solutions Group și IBM și atestă importanța crescândă a soluțiilor integrate Java într-o eră de calcul omniprezent. Împreună, Palm Solutions Group și IBM vor oferi un mediu de dezvoltare bazat pe standarde deschise și rentabile pentru calculatoarele mobile.

Palm Solutions Group a ales IBM WME deoarece oferă cele mai puternice și flexibile medii de rulare J2ME disponibile astăzi și este compatibil cu cele mai recente standarde definite de Java Community Process (JCP). Aceasta este prima dată când Palm Solutions Group a licențiat o mașină virtuală Java (JVM) pentru o distribuție cuprinzătoare cu handheld-urile sale. Comunitatea dezvoltatorilor Palm va avea acces la un runtime J2ME care va fi dezvoltat și ajustat în mod special pentru performanțe optimizate pe handheld-urile Palm Tungsten. Mai mult de 3 milioane de membri ai comunității de dezvoltare Java vor putea să dezvolte și să implementeze aplicații de afaceri pentru forțe de muncă mobile și aplicații de consum pentru jocuri și informații în deplasare utilizând limba și instrumentele în care au investit deja. IBM WME va permite suportul standardelor industriale pentru Configurația limitată a dispozitivelor conectate (CLDC) și profilul dispozitivelor informatice mobile (MIDP), în conformitate cu kiturile de compatibilitate Sun Technology (TCK), care vor permite dispozitivelor handheld Palm Tungsten să execute fără probleme Aplicații MIDlet Suite compatibile cu J2ME.

Palm Solutions Group va pune la dispoziție și un set de instrumente independente pentru dezvoltatori pentru a fi utilizat cu orice mediu de dezvoltare compatibil cu J2ME. Proiectul IBM WebSphere Studio Developer (WSDD), premiat cu IBM, va fi acum optimizat pentru crearea de aplicații Java de tip handheld Palm. Ecranul WSDD bazat pe Eclipse se poate integra cu celelalte instrumente WebSphere Studio pentru a oferi o soluție de dezvoltare Java de la capăt la sfârșit. Flexibilitatea WME oferă, de asemenea, acces la componente orientate spre întreprinderi, cum ar fi DB2 Everyplace și seria MQ Everyplace.

"Relația continuă a IBM cu Palm întărește viziunea noastră comună de a oferi clienților noștri acces la o tehnologie puternică, de standarde industriale", a declarat Rod Adkins, director general, IBM Computing. "Incluziunea WME pe handheld-urile Palm Tungsten de clasă de întreprindere creează o platformă care permite o nouă rasă de aplicații care utilizează abilitățile dezvoltatorilor și extinde soluțiile de afaceri existente la cea mai puternică generație de handheld-uri Palm până în prezent. IBM poate profita de bogata istorie și experiență a Palm în domeniul mobilității pentru consumatori și întreprinderi și de a avea acces la cea mai utilizată platformă portabilă din lume pentru a ajuta la mobilitatea clienților săi ".

"Selecția Palm a aplicației WME IBM pentru implementarea J2ME de la handheld-urile Tungsten reflectă credința noastră în puterea și poziția de lider a IBM în comunitatea de dezvoltatori Java", a declarat Todd Bradley, președinte și CEO Palm Solutions Group. "Clienții nu numai că câștigă valoarea investiției pe platforma de dezvoltare, ci și reutilizarea proprietății intelectuale valoroase. Acest lucru va stimula creșterea și inovarea pe piața mobilă ".

Prețuri și disponibilitate

Produsele se așteaptă să fie livrate la nivel mondial în toamna anului 2003. IBM și Palm Solutions Group demonstrează această nouă platformă acum la conferința JavaOne de la Moscone Convention Centre din San Francisco, 10-13 iunie.