Intel și Sony aduc muzică la telefon - Mobil - 2019

Anonim

Împreună, companiile vor optimiza aplicațiile, serviciile și conținutul mobil Sony Music Entertainment pentru dispozitivele mobile care rulează arhitectura Intel® Personal Internet Client (Intel PCA) - oferind utilizatorilor muzică și video digitale de calitate PC pe telefoanele mobile. Cele două companii intenționează, de asemenea, să dezvolte în viitor aplicații și servicii pentru telefoanele Intel, inclusiv aplicații care să permită consumatorilor să utilizeze conținut multimedia bazat pe PC pe telefoanele mobile.

"Muzica și videoclipurile muzicale în particular promite că vor fi printre cele mai interesante aplicații pentru dispozitive mobile", a declarat Ron Smith, vicepreședinte și director general al Intel Wireless Communications and Computing Group. "Prin această colaborare, utilizatorii vor putea să ia conținutul de divertisment premium al Sony Music cu ei oriunde și să se poată bucura de o experiență de calitate".

"Activitatea Sony Music Entertainment cu Intel promite să livreze aplicațiile multimedia bogate, pe care consumatorii le așteaptă pe telefoanele lor", a declarat Philip Wiser, șef de tehnologie Sony Music Entertainment. "Suntem incantati sa lucram impreuna pentru a crea produse si servicii care sa profite de avantajele capabilitatilor video, audio si animatie 3D sprijinite de arhitectura Intel PCA. Prin optimizarea produselor noastre pentru această platformă puternică, ne așteptăm să oferim o experiență extrem de convingătoare utilizatorilor finali pentru aplicațiile, serviciile și conținutul mobil al Sony Music. "

Intel și Sony Music Entertainment vor colabora cu producătorii de telefoane mobile și cu operatorii de telefonie mobilă pentru a face aplicațiile și serviciile mobile Sony Music disponibile pe telefoane Intel PCA pe rețele wireless avansate din întreaga lume. Portofoliul Sony Music pentru produse și servicii mobile permite operatorilor de telefonie mobilă să ofere abonaților o varietate de servicii personalizate, inclusiv abilitatea de a descărca și de a experimenta imagini, tonuri de apel, videoclipuri muzicale și alte servicii de divertisment muzical. Pentru producătorii de telefoane, colaborări precum acest lucru permit conectarea la dispozitive și pachete de conținut interesant și oferă posibilitatea clienților de a prezenta capabilități noi și îmbunătățite ale telefonului.

Produsele inițiale din colaborare se așteaptă să fie disponibile în 2004 prin intermediul operatorilor de transport și de telefoane mobile.