Memoria Intel fără fir StrataFlash intră - Mobil - 2019

Anonim

Bazat pe tehnologia Intel MULTI-LEVEL (MLC), care dublează cantitatea de informații stocate în fiecare celulă de memorie, sistemul conține execuția codului, stocarea datelor și spațiul de lucru RAM - trei tipuri de funcționalități de memorie necesare dezvoltatorilor wireless.

Sistemul are de asemenea o operație de 1, 8 volți pentru o durată mai lungă de viață a bateriei și densități de memorie de până la 1 GB. Acesta vine într-un mic pachet care simplifică procesul de proiectare pentru factorii de decizie fără fir.

"Sistemul de memorie wireless Intel StrataFlash este conceput special pentru telefoanele de generație următoare, care determină viteza de adoptare a datelor într-un ritm rapid", a declarat Ron Smith, vicepreședinte și director general al Intel Wireless Communications and Computing Group. "Intel oferă soluții wireless complete de la sisteme de memorie competitive și la combinații de produse de memorie și logică pentru a simplifica designurile care adaugă mai multă funcționalitate într-un spațiu mic, economisind în același timp costurile pentru factorii de decizie fără fir". Intel Developer Forum în Taiwan.

Noul sistem de memorie se bazează pe tehnologia Intel MLC din a patra generație și conține un segment optimizat pentru stocarea datelor.

Cel mai recent membru al familiei de ambalaje din clasa chip-urilor Intel®
Sistemul de memorie fără fir Intel StrataFlash este cel mai recent membru al liniei de produse Packaging Stacked Chip Scale Intel (Stacked-CSP). Prin oferirea unui pachet comun și a aceluiași software de gestionare a fișierelor Intel® Flash într-o gamă largă de densități, integrarea și actualizarea se fac cu ușurință.

Această soluție inovatoare de stivuire de la Intel oferă noi niveluri de economii de spațiu pentru clienții fără fir prin combinarea memoriei wireless Intel StrataFlash® cu o densitate ridicată cu opțiuni RAM flexibile în densități de până la 1Gb într-un pachet de dimensiuni mici de 8x11mm.

Sistemul de memorie wireless StrataFlash (număr de serie LV18 / LV30) este în prezent prelevat, cu volumele de producție începând din februarie. Prețurile variază în funcție de combinațiile de memorie flash și RAM specifice. Mai multe informații despre sistemul Intel Memory StrataFlash și Stacked-CSP pot fi găsite la adresa www.intel.com/go/wms.