Jabra dezvăluie noi căști Bluetooth - Mobil - 2019

Anonim

JABRA SP100 este un difuzor este primul difuzor mobil fără fir de înaltă calitate. Se poate lipi de vizor sau se montează pe fereastră cu o cană de aspirație și nu necesită o instalare fixă, astfel încât să poată fi mutată de la alte vehicule așa cum vă place.

Cu compatibilitate Bluetooth 1.1 sau mai mare, acesta va funcționa cu aproape toate telefoanele mobile cu tehnologie Bluetooth pe piață. Difuzorul are o rază de până la 30 de picioare pe un telefon mobil și utilizează baterii AA reîncărcabile de lungă durată. Oferă până la 12 ore de convorbire și până la 20 de zile în regim de așteptare. Sunt incluse și adaptorul de ca și încărcătorul pentru vehicule. Difuzorul are o dimensiune similară cu un telefon inteligent. MSRP pentru JABRA SP100 este de 149 $ și ar trebui să fie disponibil în Q2 2004.

Cele trei căști Bluetooth sunt JABRA BT500, succesorul modelelor B200 și BT250. Setul cu cască BT800 cu set complet și setul cu cască BT110 la intrare.

BT500 este un headset ultra-ușor (20 de grame) și este cu 30% mai subțire decât produsele de generație anterioară. Cu o durată de convorbire de până la 8 ore și 240 de ore de așteptare, setul cu cască oferă, de asemenea, o gamă sporită, o conexiune mai rapidă la telefon și o calitate îmbunătățită a sunetului. Caracteristicile suplimentare, cum ar fi un indicator LED pentru afișarea nivelului de încărcare și a bateriei și un buton dedicat de asociere, sunt concepute pentru a oferi consumatorilor o mai mare comoditate și ușurință de utilizare. JABRA BT500 este echipat, de asemenea, cu o opțiune suplimentară de încărcare prin intermediul unui cablu USB de la un laptop sau un computer desktop.

Stilul elegant JABRA BT800 ia setul cu cască Bluetooth la nivelul următor. Cu o greutate de numai 25 de grame, noul stil de purtare al cască-ureche pentru căști asigură o potrivire sigură și confortabilă. Cu o durată de convorbire de până la 6 ore și o durată de așteptare de 200 de ore, setul cu cască dispune de un afișaj LED cu iluminare din spate pentru identificarea apelantului și o roată jog ușor de utilizat pentru a accesa opțiunile de meniu. În plus, utilizatorii își pot alege tonurile de apel preferate din setul cu cască sau pot utiliza funcția de vibrare a apelurilor încorporate. Setul cu cască include, de asemenea, DSP (Digital Signal Processing) care îmbunătățește calitatea audio în medii eoliene sau zgomotoase și reglează automat nivelurile de volum ca răspuns la zgomotul de fond. De asemenea, utilizatorii pot dezactiva setul cu cască cu o singură atingere. JABRA BT800 respectă versiunea Bluetooth 1.2.

Ținând simplu, JABRA BT110 este pentru oricine dorește să se bucure de beneficiile de bază ale unui set cu cască fără fir. Acesta oferă 15 ore de convorbire pe o singură baterie AAA, iar funcția automată de pornire permite utilizatorilor să nu se îngrijoreze în privința timpului de așteptare. Designul său ușor (26 de grame), sigur în spatele urechii și MiniGel