JVC dezvăluie iO Pocket PC - Mobil - 2019

Anonim

Noua linie JVC iO Pocket PC va include două modele care sunt alimentate de software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC-uri, software-ul de ultima generație al Microsoft Corp pentru PDA-uri și un procesor PXA255 de 400 MHz. Atât JVC MP-PV131 cât și MP-PV331 includ, de asemenea, un player JVC AV care acceptă o mare varietate de fișiere audio și video comprimate, inclusiv MPEG4. În plus, MP-PV331 include captarea video MPEG4 încorporată și poate transmite stream video MPEG4 atunci când este utilizat cu camere video digitale JVC Mini DV compatibile. În plus, streamingul video poate fi realizat fără fir, utilizând capacitatea încorporată Wi-Fi (802.11b) a MP-PV331.

"JVC iO Pocket PC-urile sunt pentru profesioniștii mobili care au nevoie de capabilități audio și video avansate, fie pentru divertisment, fie pentru aplicații de afaceri", a declarat Al Levene, vicepreședinte, Produse noi / Piețe speciale, JVC Company of America. "Am încorporat câteva capabilități puternice și unice care reflectă experiența JVC în tehnologiile audio / video și ne-au pus PDA-urile în afară de unitățile concurente".

"Software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC-uri face din ce în ce mai bună o platformă mobilă, cu îmbunătățiri în ceea ce privește conectivitatea wireless, media și funcționalitatea imaginilor", a declarat Juha Christensen, vicepreședinta diviziei Mobile Devices din cadrul Microsoft. "JVC adaugă o valoare suplimentară, oferind utilizatorilor noi caracteristici audio și video unice, care vor atrage atât utilizatorii de afaceri, cât și consumatorii".

Caracteristicile pe care le împărtășesc atât JVC iO Pocket PC-uri includ playerul JVC AV care acceptă fișiere audio mp3, wav și ogg, și fișierele video avi (mpeg4) și asf (mpeg4). Playerul include, de asemenea, un egalizator grafic pentru personalizarea calității tonale a sunetului, un amplificator de poziție a sunetului care creează un câmp larg la sunet prin intermediul căștilor și un convertor de compensare a compresiei care extinde semnalele digitale pentru a îmbunătăți fidelitatea. Este inclus și cel mai recent Microsoft Windows® Media Player. Alte caracteristici comune sunt:

 • 128 MB SDRAM
 • Flash ROM de 32 MB
 • Slot pentru cardul CF de tip II
 • Slot SD
 • Afișaj color transflectiv de 3, 5 inch
 • Portul client USB
 • Litiu-polimer 1100mAh baterie

Pentru aceste caracteristici, MP-PV331 adaugă:

 • Captura video MPEG4
 • MPEG4 streaming video
 • Wi-Fi încorporat (802.11b)
 • Portul gazdă / client USB
 • Aparatul digital captează încă din camerele video
 • Comandă video digitală la distanță (focalizare, zoom, redare, pauză, oprire, rapid înainte, derulare înapoi)

JVC împachetează aceste caracteristici și capabilități într-un carcasă neagră și elegantă, în stil negru și argintiu. Fiecare model măsoară 5, 20 (h) x 2, 99 (w) x 0, 65 (d) inci și cântărește doar șase uncii.

Accesoriile opționale disponibile pentru ambele JVC Pocket PC includ un acumulator de expansiune de 3000mAh, căști cu telecomandă, un suport de birou cu difuzoare stereo încorporate, capacul LCD și stiloul de potrivire într-o varietate de culori, cablu de sincronizare USB și carcasă de transport.

Pocket PC-urile JVC MP-PV131 și MP-PV331 iO vor fi disponibile în luna septembrie la valori publicate la nivel național de 499, 95 $ și, respectiv, 599, 95 $.