Kinkos pentru a oferi T-Mobile hotspot Wi-Fi - Mobil - 2019

Anonim

O lungă destinație în care afacerea se face, Kinko's devine locul în care oamenii de afaceri sunt conectați, de asemenea, fără fir. Locația companiei pe Greenville Avenue din Dallas a devenit astăzi primul serviciu Wi-Fi T-Mobile HotSpot, oferind un nou mod de a face afaceri pentru profesioniștii mobili cu laptop sau handheld cu Wi-Fi.

Anterior, Jeff Heyman, vicepreședinte pentru retail pentru Kinko și Joe Sims, vicepreședinte și director general al T-Mobile HotSpot, au început implementarea la nivel național a serviciului T-Mobile HotSpotwireless pentru Internet în bandă largă la o "tăiere a cablului Ethernet" ceremonie la locația Greenville Avenue.

Evenimentul din Dallas a semnalat sosirea Wi-Fi la aproape 170 de sucursale ale Kinko până la sfârșitul lunii octombrie. Această primă fază a instalațiilor include locațiile Kinko din North Texas, Northern and CentralCalifornia, New Jersey și New York. La începutul anului viitor, serviciul T-Mobile HotSpot este așteptat în sute de locații americane ale Kinko, inclusiv filialele din Los Angeles, Chicago și Washington, DC. Mai mult de 1, 100 de planuri Kinko la nivel national pentru a oferi acces HotSpot pana in aprilie 2004.

Kinko se alătură mai mult de 2, 800 de alte locații active ale T-Mobile HotSpot. Serviciul completează poziția lui Kinko pe piață ca "biroul final al oamenilor de afaceri pe drum". Nu mai există într-un labirint de cabluri și cabluri care le lansează în biroul lor, "războinicii de vânt" care vizitează în mod obișnuit Kinko, precum și serviciile de afaceri critice ale Kinko, cum ar fi videoconferințele, copierea și tipărirea, serviciile de fax și papetărie de afaceri.

"Funcționarea de la distanță cu aceeași productivitate ca și în birou este cu adevărat o provocare pentru muncitorul mobil de astăzi", a declarat Dan Connors, vicepreședinte executiv și director executiv pentru Kinko. "Începând cu prima noastră instalare aici, în Dallas, Kinko începe oferind confortul adăugat de Wi-Fi la acest segment cheie de clienți. Abonații T-Mobile HotSpot din întreaga țară vor accesa în curând fără fir Internetul, vor trimite documente pentru producție, se vor conecta cu rețelele corporative sau vor verifica e-mail - toate la Kinko.

Potrivit lui Joe Sims, vicepresedinte si director general al T-Mobile HotSpot, anuntul de astazi marcheaza o alta etapa importanta pentru T-Mobile HotSpot. "În timp ce alții se străduiesc să trăiască până la aspirațiile loftyWi-Fi, T-Mobile continuă să-și îndeplinească promisiunea de a furniza servicii wireless în bandă largă în locuri pe care știm că oamenii le vizitează deja în cadrul vieții lor de zi cu zi, " Simssaid. "Cercetarea noastră internă arată că 88% din utilizarea T-Mobile HotSpot este în scopuri de afaceri, iar parteneriatul nostru cu Kinko's este încă un exemplu în care T-Mobile este alegerea clară pentru afaceri."

T-Mobile HotSpot este liderul de servicii Wi-Fi la nivel național, care constituie cea mai mare rețea comercială din aeroporturi, cluburi de aviație și saloane de la American Airlines, Delta Air Lines și United Airlines, Borders Books and Music, cafenele Starbucks și acum Kinko's. Compania se așteaptă să aibă aproximativ 4 000 de locații T-Mobile HotSpot până la sfârșitul acestui an.

În conformitate cu promisiunea Get More® a T-Mobile de a oferi cea mai bună valoare globală în domeniul wireless, clienții pot beneficia de serviciul T-Mobile HotSpot la prețuri începând de la 9.99 USD pentru un DayPass de 24 de ore. Clienții ExistingT-Mobile pot adăuga cu ușurință serviciul T-Mobile HotSpot la factura lor lunară wireless și date wireless de 19, 99 USD pe lună pentru acces nelimitat.

Pentru a utiliza serviciul T-Mobile HotSpot, clienții au nevoie de un calculator portabil Wi-Fi sau handheld. De asemenea, vor trebui să se înregistreze pentru un cont T-Mobile HotSpot accesând www.t-mobile.com/hotspot. T-Mobile oferă mai multe planuri de stabilire a prețurilor pentru a satisface nevoile clienților, cum ar fi plățile în regim de plată, DayPass și abonamentele anuale și de luni până la luni pentru utilizare nelimitată.