Rețelele Kodiak și Echipa Kyocera - Mobil - 2019

Anonim

Kodiak Networks și Kyocera Wireless Corp. au anunțat o alianță în vederea comercializării în comun a telefoanelor Kyocera care susțin platforma Kodiak Real-Time Exchange (RTX) în întreaga lume. Împreună, Kyocera și Kodiak oferă o soluție premium integrată pentru operatorii CDMA interesați să adauge rețelelor existente servicii de voce avansate, inclusiv push-to-talk (PTT).

Serviciile PTT și alte servicii de voce avansate cuprind una dintre cele mai înalte segmente de tehnologie wireless din întreaga lume. Producătorii de telefoane mobile, cum ar fi Kyocera Wireless Corp., au început să integreze tehnologia de voce instant în noile modele care deservesc toate nivelurile de tarifare, extindând astfel acoperirea tehnologiei PTT de la clienții întreprinderilor la un public mai larg.

Companiile au lansat deja două modele Kyocera care utilizează platforma Kodiak. În ianuarie 2004, operatorul american ALLTEL a introdus Kyocera 3250 cu lansarea serviciului său Touch2Talk (TM), iar în luna iunie a fost adăugat modulul Slider PTT cu trei moduri SE44 la gama ALLTEL. În plus, operatorul Cellcom din Wisconsin a adăugat recent două modele la oferta de servicii Chirp PTT. Companiile au confirmat că noile telefoane Kyocera care suportă software-ul Kodiak vor fi introduse în lunile următoare. Companiile lucrează cu un număr de alți operatori de telefonie mobilă din întreaga lume.

Soluția Kodiak RTX se distinge de alte sisteme push-to-talk (PTT) cu câteva capabilități importante pentru clienți:

- Latență redusă în timpul apelului

- Voce de înaltă calitate

- Disponibilitate instantanee

- Apelare instant (inclusiv ASV)

- gestionarea contactelor bazate pe permisiuni și gestionarea listelor de grupuri;

- Apel în așteptare pentru apelurile PTT și celulare

- Actualizare instantanee de la PTT la apelurile celulare

"Suntem foarte încântați să colaborăm cu Kyocera pe aceste telefoane mobile Kodiak", a declarat Bruce Lawler, vicepreședinte Kodiak Networks, dezvoltarea afacerilor. "Reputația companiei Kyocera pentru design inovator și telefoane fără fir bogate în funcții este bine meritată. Ei înțeleg oportunitatea imensă de piață pentru telefoanele cu destinație specială, cu capabilități de înaltă performanță push-to-talk și servicii avansate de voce. "

"Am experimentat un mare succes cu cele două telefoane Kodiak pe care le-am lansat până acum și așteptăm cu nerăbdare să aducem pe piață noi modele în următoarele luni", a declarat Don McGuire, VP al Global Marketing și North American Sales for Kyocera Wireless Corp "Prin integrarea clientului PTT de înaltă performanță Kodiak în telefoanele noastre intuitive și ușor de utilizat, permitem unui public mult mai larg să se conecteze instantaneu cu familia, prietenii și asociații de afaceri".