Kyocera dezvăluie telefonul cu cameră MPEG-4 - Mobil - 2019

Anonim

Una dintre ele este primul lor aparat de fotografiat megapixel cu suport pentru înregistrarea și redarea MPEG-4, Koi.

Kyocera noul Koi este un telefon clapetă de 1.2 megapixeli cu un design "rotativ". În loc să-l deschidă ca cele mai multe clape, diapozitivul Koi se deschide sau se închide prin simpla rotire de la stânga la dreapta. O schimbare interesantă de la telefoanele slider Samsung SGH-D410 sau Siemen SL55. Se așteaptă să apară pe rafturile magazinelor în Q3 din 2004, Koi vă va oferi aproximativ 250 de dolari și dispune de un flash încorporat, zoom de 5xdigital și cel mai bun film de înregistrare și redare video MPEG-4 pe un exterior viu mare de 262 000 de culori afişa. Din păcate, este limitat la 16MB de memorie la bord, și nu există sloturi de expansiune susținute, dar puteți alege un granit satinat din argint / metalic și finisaj albastru / satin din satin indigo.
KX440 este cel de-al doilea telefon push-to-talk (PTT) al companiei Kyocera, care oferă un design robust, cu caracteristici care vor atrage o gamă largă de utilizatori fără fir la un preț accesibil. Mai multe platforme PTT sunt suportate, incluzând PacketChat de la Togabi, BREWChat de la Qualcomm și Exchange Real-Time (RTX) de la Kodiak. Un difuzor dedicat este integrat și poate fi activat prin funcția PTT cu un singur buton bazată pe designul Phantom (KX414).

"Componenta telefonului nostru din 2004 reprezintă angajamentul companiei de a furniza cea mai recentă tehnologie în dispozitive mobile bogate în caracteristici, care sunt extrem de intuitive și ușor de utilizat", a declarat Tsuyoshi Mano, președinte, Kyocera Wireless Corp. robustețe push-to-talk la imaginile de vârf - oferă o mulțime de opțiuni pentru partenerii noștri de transport și apel la o gamă largă de utilizatori fără fir. Abilitatea noastră de a reîmprospăta modelele și caracteristicile platformelor telefonice dovedite le permite transportatorilor să ofere opțiuni mai ieftine și oferă consumatorilor o gamă largă de opțiuni de personalizare. "

Un parteneriat cu BMW Group Designworks USA a fost realizat cu Kyocera. Planul a fost de a proiecta un telefon clapetă elegant, cu un design unic, rezultatul fiind telefonul KX1 EDGE. Dispunând de plăci de interfațare, KX1 are un afișaj extern al apelantului, un ecran intern de 65 000 de culori, introducere de text predictivă pentru introducerea rapidă a textului (în engleză, spaniolă și portugheză) și difuzor.

Noul Kyocera Aktiv este un telefon sportiv durabil, cu coloranți activi și texturarea cauciucată. Pulse are un design unic al tastaturii și fațete schimbabile de utilizator.

Koi și KX440 se așteaptă să fie lansate în Q2 2004, modelul KX1 va fi disponibil în Q3.