LG după piața de telefonie mobilă din SUA - Mobil - 2019

Anonim

Aceasta este o parte din oferta companiei de a poziționa LGE ca marcă premium premium.

Președintele și CEO-ul LGE John Koo au dezvăluit pe 10 iulie 2003 că va furniza camerelor sofisticate încorporate de culoare cdma2000 1x (model: LG-VX6000) la Verizon Wireless, liderul națiunii furnizoare de servicii wireless și operatorul celei mai bune rețele …

Receptorul este echipat cu o cameră de proiectare rotundă de 330 000 de pixeli pe fundul frontalului.
Modelul LG-VX6000 cu un folder dual are, de asemenea, un ecran color TFT-LCD pentru fereastra interioară, precum și un Ecran Ecologic Electro-Luminescent (OEL) pentru fereastra exterioară.

Receptorul este echipat cu un sistem global de poziționare (GPS) capabil să detecteze poziția. Este un serviciu de mesaje multimedia (MMS), capabil să transmită foto și să descarce pe Internet.

Pe măsură ce LGE dezvăluie telefonul VX6000 încorporat pentru camera foto, compania se așteaptă să pună bazele unei piețe de telefonie high-end din America de Nord.

LGE întărește, de asemenea, marketingul strategic hub în Los Angeles și New York, în parteneriat cu industria de divertisment, sport și cultural. Prin urmare, compania își propune să sporească valoarea mărcii LG în Statele Unite și să capteze o cotă de piață de 20% pe piața dispozitivelor CDMA.

Kie-hong Suh, responsabil pentru divizia de marketing din străinătate a LGE, a declarat: "Piața americană de telefonie CDMA văd telefoanele color ca mainstream și este de așteptat să intre în competiție intensă pe telefoanele cu cameră de înaltă performanță în acest an." El a adăugat, "LGE se va concentra pe telefoanele cu cameră premium (LGE nu stabilește prețul, prin urmare, aceasta este o declarație extrem de falsă, vă rugăm să vă îndepărtați de declarațiile de prețuri futuriste, deoarece transportatorul este în controlul total al acestui element.) și promovarea primei LGE brand image.â €

Pe de altă parte, în luna aprilie, LGE a furnizat gigantul italian de telecomunicații Wind cu telefoane color GPRS. Dispozitivul este montat cu o cameră rotativă premium echipată cu telefoane cu cameră și funcții video camere video (care permit clipuri video în mișcare). În prezent, compania penetrează piețele premium CDMA și GSM cu telefoanele cu cameră foto.

LGE a prezentat receptorul WCDMA de generația a treia (model: U8100) pe piața europeană. Aceste receptoare permit comunicarea în mișcare a imaginilor. În timp ce compania continuă să exporte telefoane cu cameră pe piața americană, aceasta face agresiv introducerea pe piața telefoniei color.

LGE intenționează să exporte diverse telefoane încorporate pentru camere foto în SUA, Europa, China și Asia de Sud-Est. Aceste regiuni sunt principalele piețe mondiale de telefonie mobilă.