LG introduce noul telefon cu cameră video - Mobil - 2019

Anonim

LG Electronics (LGE) a început promovarea activă a telefonului camerei video în Europa, introducând-o la consumatorii europeni la ITU Telecom World 2003. Telefonul, deja popular în Coreea, are o cameră video încorporată cu o capacitate de înregistrare de o oră.

La ITU Telecom World 2003, care a avut loc la Geneva în perioada 12-18 octombrie, LGE (vicepreședinte și CEO SSKim / www.lge.com) va expune telefonul cu cameră video LG VOD, care are stocare de 96Mbyte, o înregistrare video de o oră și joacă funcția și oferă, de asemenea, o varietate de servicii high-tech VOD / AOD.

La ITU Telecom World 2003, care se va desfășura la Geneva în perioada 12-18 octombrie, LGE va expune telefonul cu cameră video LG VOD, care are stocare de 96Mbyte, o funcție de înregistrare și redare video de o oră și oferă o varietate de tehnologii VOD high-tech / Servicii AOD.

Caracteristica cea mai captivantă a modelului este că permite înregistrarea video non-stop, de o oră. O altă memorie flash de 64 Mbyte a fost adăugată sistemului unic de stocare convențional, pentru a susține fișiere video VOD și video.

Domnul Chris Ho, vicepreședinte al echipei de marketing GSM LGE, a spus: "Esența acestui produs este reprezentarea noului stil de viață oferit de LG consumatorilor, prin depășirea restricțiilor de timp ale telefoanelor convenționale cu aparate foto și video." El a adăugat: Mă aștept ca telefoanele cu camere video să stimuleze piața 3G în Europa ca o nouă aplicație fierbinte. "

Noul model, de asemenea, depășește inconvenientele întâlnite în modelele de telefoane video mai vechi, fiind echipate cu o varietate de funcții speciale de fotografiere care erau disponibile anterior numai în camerele video digitale, inclusiv "zoom 4X", " "fotografiere alb-negru", "imagine inversă", "înregistrare mut", etc.

Utilizatorul receptorului va avea, de asemenea, acces la servicii VOD / AOD modernizate, deoarece produsul asigură descărcarea lină și serviciile de streaming în timp real pentru conținutul VOD / AOD printr-un chip separat video / MPEG4.

Dl. Kenn (Kie Hong) Suh, vicepreședinte executiv al diviziei de marketing din străinătate a LGE, a declarat: "Produsul a fost lansat cu succes pe piața coreeană, unde există o concurență acerbă în noile tehnologii de telefonie mobilă. Intenționăm să comercializăm acest telefon în întreaga lume, iar Europa este punctul de plecare pentru abordarea noastră. "El a continuat:" Vom monitoriza îndeaproape răspunsul consumatorilor europeni la produs în timpul spectacolului și, în consecință, vom revedea lansarea telefonului camerei video în Europa, anul urmator."

Președintele și directorul companiei de telecomunicații și telefoane LGE, James Kim, a adăugat: "Acest model a primit unele evaluări foarte remarcabile în Coreea, deci credem că este un produs care este suficient de competitiv pentru a amenința piața existentă a camerelor video. LG intenționează să-și consolideze imaginea de înaltă calitate cu liderul de produs pe care îl oferă acest model. "

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3151