Logitech adaugă AFH la setul cu cască Bluetooth - Mobil - 2019

Anonim

AFH, o tehnologie disponibilă acum pentru dispozitivele Bluetooth, care va fi încorporată în Bluetooth 1.2, permite căștilor Bluetooth Logitech Mobile să selecteze benzi de frecvență deschise atunci când transmit date în zone agitate 2.4GHz, precum puncte fierbinți WiFi (802.11). AFH profită de frecvențele disponibile fără a limita transmisia Bluetooth la un set de frecvențe ocupate de alte standarde fără fir, asigurând conexiuni clare continue pentru utilizatorii de căști Bluetooth. Căștile Bluetooth Logitech Mobile Bluetooth ce conțin tehnologia AFH vor fi disponibile luna viitoare în SUA și Europa.

Fiind unul dintre primele seturi de căști care includ tehnologia AFH, setul cu cască Logitech Mobile Bluetooth elimină semnalele și sunetele uneori auzite atunci când încearcă să efectueze o conversație într-o zonă înconjurătoare de 2, 4 GHz - de exemplu, la un aeroport sau o cafenea cu un punct de pornire 802, 11 . AFH permite tuturor dispozitivelor care funcționează în banda de 2, 4 GHz să colaboreze simultan, fără a reduce calitatea transmisiei de date.

"Pe măsură ce Logitech continuă să-și extindă prezența pe piața căștilor pentru telefoane mobile, ne concentrăm pe furnizarea de produse de ultimă generație care includ cele mai noi tehnologii, cum ar fi AFH", a declarat Ray Weikel, director de marketing al produsului pentru Logitech's Audio Unitate de afacere. "Această caracteristică nouă va oferi o experiență superioară atunci când utilizați setul cu cască Bluetooth Logitech Mobile. Noi credem că această abilitate de a experimenta o conversație clară, neîntreruptă într-un cadru fără fir va deveni din ce în ce mai importantă, pe măsură ce ritmul de adoptare a Bluetooth crește în întreaga lume ".

Analistii sunt de acord ca piata dispozitivelor mobile Bluetooth este in crestere. Compania de cercetare din Massachusetts, IDC, prognozează o rată anuală de creștere compusă de 70% în transporturile internaționale de telefoane mobile cu tehnologie Bluetooth din perioada 2004-2007.

Setul cu cască Bluetooth Logitech Mobile, cu un preț recomandat de vânzare în valoare de 99, 95 USD în SUA, permite oamenilor să efectueze apeluri de până la 30 de metri distanță de telefonul mobil - oferind o libertate atât de necesară de la funiile încâlcit. Setul cu cască oferă până la opt ore de convorbire continuă și mai mult de trei săptămâni de timp de așteptare. Acesta include un microfon premium de anulare a zgomotului, care asigură apeluri clare, chiar și în medii cu zgomot de fundal ridicat. Cu designul său flexibil de atingere ușoară, setul cu cască Bluetooth se potrivește confortabil fiecărei urechi și cântărește mai puțin de o uncie. Dispune de o stație de încărcare portabilă, care servește și ca o carcasă de protecție.

Căștile Bluetooth Logitech Mobile interconectează cu o gamă largă de dispozitive Bluetooth, cum ar fi PDA-urile sau desktopurile Logitech Bluetooth, inclusiv popularul Logitech® diNovo