Madonna lansează magazinul mobil - Mobil - 2019

Anonim

Madonna a anunțat astăzi lansarea primului magazin Web bazat pe artiști, pentru a vinde tonuri de apel, imagini și alte conținuturi mobile. Magazinul mobil, alimentat de m-Qube, permite Madonnei să ajungă la fanii din SUA și Canada de pe site-ul său web, Madonna.com, oferind conținut exclusiv pe care îl pot personaliza cu dispozitive mobile.

Fanii Madonnei vor putea să navigheze și să achiziționeze cu ușurință conținutul artistului pe Madonna.com sau prin intermediul dispozitivului mobil, pur și simplu prin furnizarea numărului lor mobil și a tipului de telefon cu taxe care merg direct în factura lor wireless. Aceasta face ca găsirea și cumpărarea conținutului să fie mult mai ușoare, mai rapide și mai convenabile pentru consumatori.

"Madonna vede viitorul industriei muzicale legat intim de spatiul wireless si facand aceasta afacere este primul pas al multor persoane de a folosi capacitatile robuste ale telefoanelor mobile", a spus Caresse Henry, managerul Madonnei.

Cu acest anunț, m-Qube recunoaște importanța crescândă a tonurilor de apel ca produs legitim de divertisment. Soluția mobilă pentru magazinul m-Qube oferă artiștilor un nou canal interesant de a-și monetiza talentele în plus, ajutându-i să utilizeze canalul wireless pentru a-și comercializa direct fanii și pentru a încuraja vânzările de albume, menținând în același timp controlul calității și descurajând pirateria conținutului muzical protejat prin drepturi de autor.

"Fiind compania aleasă de un superstar de muzică de statura Madonnei pentru a distribui pentru prima dată conținutul digital este o onoare extraordinară pentru noi", a spus Jeffrey Glass, CEO al m-Qube. "Validă strategia noastră pentru magazinul mobil și importanța furnizării unor conținuturi de înaltă calitate și a unor soluții premium de facturare încrucișată pentru proprietarii de conținut. Tehnologia noastră conduce venituri pentru proprietarii de conținut deoarece facem cumpărarea ușoară; conținutul este doar câteva apăsări de la tastatură pentru consumatori cu dispozitive mobile și comoditatea de taxe pe factura lunară de transport. "

Soluția mobilă pentru magazinul m-Qube îi ajută pe proprietarii de conținut să afișeze, să promoveze și să vândă orice tip de conținut mobil, inclusiv grafică, tonuri de apel, jocuri și alte aplicații media. Compania oferă o suită completă de tehnologii și servicii pentru a genera bani prin intermediul conținutului prin utilizarea webului și a traficului promoțional existent.