Microsoft oferă dispozitivelor mobile o voce nouă - Mobil - 2019

Anonim

Aplicația Microsoft Voice Command transformă PDA-urile și telefoanele mobile în asistenți virtuali personali, permițând consumatorilor să experimenteze interacțiunea vocală fără efort, fără vorbitori, fără voce, cu telefonul, contactele, calendarul și muzica digitală în timp ce se află în mișcare. Comanda vocală mută compania cu un pas mai aproape de punerea la dispoziție a stilului de viață digital.

Comanda vocală capătă volumul tehnologiei actuale de recunoaștere a vorbirii, revoluționând modul în care consumatorii interacționează cu Pocket PC-ul. Dacă utilizatorii au telefonat un prieten din spatele volanului, verificând întâlnirile în timp ce rulează comisioane sau ascultând muzică pe banda de alergat, comanda vocală face mai ușoară, mai simplă și mai convenabilă ca oricând să-și ia stilul de viață conectat cu ei oriunde ar merge.

"Comanda vocală a Microsoft stabilește un nou standard în aplicațiile controlate vocal pentru dispozitivele mobile", a declarat Dale Coffing, redactor-șef al PocketPCPassion.com. "Experiența extraordinară pentru efectuarea de apeluri telefonice, audierea detaliilor programărilor viitoare și ascultarea muzicii este superbă. Fiind capabil să-mi folosesc atât de ușor computerul de buzunar în timp ce conduc mașina mea sau doar mers pe jos pe stradă este fenomenal. "

Comanda vocală folosește tehnologia de recunoaștere vocală a Microsoft de generație următoare, rezultată din 10 ani de cercetare, pentru a face simpla, intuitivă și practică interacțiunea cu vorbele. În timp ce majoritatea aplicațiilor software controlate vocal necesită astăzi oameni să furnizeze comenzi verbale nenaturale și preînregistrate, Comanda vocală îi permite să folosească limbajul natural pentru a merge direct la ceea ce este cel mai important într-o chestiune de secunde. Următoarele caracteristici cheie sunt furnizate în Comanda vocală:

  • Voice-controlate hands-free telefon. Fie că sunteți în mașină, la aeroport sau vă plimbați pe stradă, oamenii se vor bucura de convorbiri telefonice libere, fără a fi nevoiți să formați manual un număr. Ei pot pur și simplu să spună orice nume din lista lor de contacte. De exemplu, ei ar putea spune "sunați Bob Smith", sau ar putea da un număr, spunând de exemplu "Dial 555-1212".
  • Căutarea calendaristică cu voce. Verificarea programărilor nu a fost niciodată mai ușoară. Indiferent de locație, consumatorii pot întreba pur și simplu Pocket PC-ul lor, "Care este următoarea mea întâlnire?" Sau "Care este calendarul meu?", Iar timpul, subiectul și locația fiecărei intrări vor fi citite cu voce tare.
  • Voice - controlate Windows Media ® Player. Acum, comenzile vocale pot fi folosite ca telecomandă virtuală pentru a selecta și a reda muzică după album, artist sau gen, astfel încât oamenii să nu se bâlbâie pentru CD-uri sau să parcurgă o listă lungă de melodii. De asemenea, consumatorii pot spune pur și simplu: "Redă muzică", folosind comanda vocală ca jockey de discuri personale.
  • Aplicația de lansare a aplicațiilor cu comandă vocală. Consumatorii pot să deschidă cu ușurință aplicațiile Pocket PC folosind indicații naturale de voce pentru lansarea oricărui program, inclusiv Internet Explorer, Calendarul Outlook®, Contacte și Sarcini, Jocuri și Calculator. De exemplu, un consumator poate spune "Start Solitaire", și să înceapă jocurile.

"Comanda vocală oferă o îmbunătățire semnificativă a software-ului de vorbire, care schimbă dramatic modul în care oamenii își vor folosi pentru totdeauna dispozitivele mobile", a declarat Pieter Knook, vicepreședinte corporativ pentru dispozitive mobile și embedded și furnizori de servicii de rețea de la Microsoft. "Produsul este un exemplu excelent al modului în care conducem sinergii între afacerile platformelor și dispozitivelor noastre pentru a crea mai multe experiențe mobile puternice pentru clienții noștri".

Unitatea de afaceri pentru unitatea automată crește volumul pe software-ul controlat prin voce

Unitatea de Afaceri Automobile a dezvoltat Comandamentul de Voce pentru a răspunde nevoii consumatorilor de a fi conectat în siguranță în timp ce vă deplasați. Oamenii doresc acces la informațiile lor personalizate, indiferent de locație, iar cercetarea sprijină această tendință. Un studiu recent a arătat că 85% dintre proprietarii de telefoane mobile americane și 50% dintre proprietarii PDA folosesc dispozitivele lor în mașină. *

"Ne-am concentrat pe îmbunătățirea comunicării, a divertismentului și a informațiilor pentru șoferi și pasageri în ultimul deceniu", a declarat Dick Brass, vicepreședinte corporativ al tehnologiilor autohtone de la Microsoft. "Nici o alta companie nu are expertiza si instrumentele tehnice pentru a oferi o solutie simpla cum ar fi Comanda vocala a mii de oameni care au nevoie de un acces mai sigur si mai convenabil la informatiile lor personalizate, atat in interiorul cat si in afara masinii".

Disponibilitate și cerințe de sistem

Disponibil pentru $ 39.95 (US) pe Handango.com și PocketPC.com, Voice Command nu este doar o modalitate accesibilă de a îmbunătăți un Pocket PC, ci este ușor de instalat pentru consumatorii ale căror sisteme îndeplinesc următoarele cerințe minime:

  • Software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC sau Pocket PC Phone Edition
  • Tehnologia Microsoft ActiveSync 3.7
  • Microsoft Windows XP, Windows 2000, Windows Millennium Edition sau sistemul de operare Windows 98 Second Edition
  • Unitatea CD ROM