Microsoft dezvăluie sistemul de operare Windows Mobile 2003 - Mobil - 2019

Anonim

Clienții pot alege între o varietate de dispozitive bazate pe software-ul Windows Mobile, disponibil astăzi pentru achiziționare. Această nouă versiune a software-ului Microsoft Windows Mobile îmbunătățește experiența software-ului Pocket PC prin includerea suportului pentru accesul facil la rețelele fără fir, o experiență multimedia puternică și suport pentru dezvoltatorii care construiesc servicii și aplicații Microsoft .NET. Printre partenerii din industrie din întreaga lume, inclusiv noii și actualii producători de Pocket PC-uri Windows Mobile, operatorii de telefonie mobilă și furnizorii de software independenți (ISV), sa alăturat Microsoft în introducerea acestei oferte. În știrile aferente, Microsoft a anunțat astăzi și noul brand Windows Mobile, un brand unic care extinde familiaritatea mărcii Windows®, reflectând în același timp unicitatea software-ului pentru dispozitivele mobile.

"Software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC-uri creează noi oportunități pentru companiile hardware, software și wireless pentru a-și asuma partenerul și a oferi soluții inovatoare pentru a îmbunătăți modul în care oamenii lucrează și trăiesc", a declarat Juha Christensen, vicepreședinte corporativ pentru divizia Mobile Devices din Microsoft. "Prin îmbunătățirea elementelor de bază ale software-ului Windows Mobile, Microsoft a permis clienților să profite de funcțiile software care sunt gata pentru utilizare și ușor de utilizat și să se conecteze cu oameni și informații cu o gamă mai largă de noi echipamente hardware - prețurile.“

Dispozitive și parteneri noi

Microsoft are plăcerea de a anunța doi noi producători pentru platforma Windows Mobile, Gateway Inc. și JVC Company of America, care vor introduce noi Pocket PC-uri în cursul acestui an. Clienții pot alege între o varietate de dispozitive de la ASUSTeK Computer Inc., Dell, Fujitsu Siemens Computers, HP, Toshiba America Information Systems Inc. și ViewSonic, bazate pe software-ul Windows Mobile, disponibile astăzi. În plus, dispozitivele Pocket PC bazate pe Windows Mobile vor fi disponibile în curând de la producătorii de dispozitive existente, inclusiv Acer Incorporated, ASUSTeK Computer, Dell, Fujitsu Siemens Computers, HP, Intermec Technologies Corp., Legend Group Ltd., MiTAC, Panasonic Computer Solutions Co., Symbol Technologies Inc., Toshiba America Information Systems, Trimble și ViewSonic.

În legătură cu anunțul de astăzi, liderul industriei Microsoft și Wi-Fi T-Mobile HotSpot, împreună cu Boingo Wireless Inc. și Wayport Inc., au anunțat ofertele de a oferi acces gratuit în 30 de zile cu abonamente noi calificate la serviciile lor Wi-Fi către SUA clienții care achiziționează un Pocket PC bazat pe Windows Mobile.

"Promisiunea Wi-Fi a soluțiilor wireless de bandă largă de la T-Mobile, unde mergeți deja, înseamnă că clienții noștri pot verifica mesajele e-mail, pot descărca fișiere mari sau pot accesa intraneturi corporative la viteze T-1", a declarat Joe Sims, vicepreședinte și director general al T -Hotspot mobil. "T-Mobile este încântat să lucreze cu Microsoft pentru a lansa software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC-uri. Credem că acest software va spori și mai mult experiența clienților noștri. "

Pocket PC, rafinat

Cea mai recentă versiune de Windows Mobile îmbunătățește elementele de bază ale software-ului Pocket PC prin îmbunătățiri ale conectivității wireless, navigare ușoară și suport rapid pentru dezvoltarea aplicațiilor, precum și mai multe opțiuni de divertisment. Îmbunătățirile includ:

  • Permite conectarea ușoară la o varietate de rețele fără fir. Detectează automat și se conectează cu ușurință la rețelele Wi-Fi și rețelele personale prin intermediul suportului nativ pentru Bluetooth®
  • Oferă o experiență excelentă de mesagerie și de e-mail. Permite sincronizarea e-mailului la zi, prin integrarea cu Microsoft Exchange Server 2003 și încurajează inovarea hardware-ului suplimentar cu suport nativ pentru dispozitivele tastatură integrate
  • Extinde experiența media digitală. Oferă experiențe mobile îmbunătățite cu fotografiile, muzica și filmele de acasă ale utilizatorilor prin intermediul tehnologiei audio și video Windows Media® 9 Series:
  • Imagini. Utilizatorii pot stoca, edita și afișa fotografii digitale pe dispozitivul lor.
  • Windows Media Player 9:
  • Oferă acces la o gamă mai largă de conținut media digital de înaltă calitate (nu mai este doar conținut formatat pentru dispozitive portabile) pe rețele Wi-Fi la viteze de până la 300 Kbps.
  • Permite redarea filmelor de acasă și albumelor foto digitale create cu Windows Movie Maker 2 sau Plus! Povestea fotografiilor.
  • Suporta Plus! Sync & Go, care permite utilizatorilor să sincronizeze conținutul digital de pe Internet sau pe PC-ul lor.
  • Încurajează inovația pe platformă. Include suport integrat pentru Microsoft .NET Compact Framework, oferind o oportunitate interesantă dezvoltatorilor de întreprinderi, ISV-urilor și furnizorilor de soluții cu o platformă rapidă de dezvoltare a aplicațiilor pentru o gamă largă de aplicații care pot profita din plin de serviciile Web și XML

O platformă superioară pentru inovația dezvoltatorilor

Software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC este o platformă bogată, extensibilă pentru dezvoltarea de aplicații care profită din plin de noul sistem de operare Windows CE .NET 4.2 și de .NET Compact Framework în ROM. Utilizând instrumentele de dezvoltare Visual Studio .NET 2003, milioane de dezvoltatori de aplicații Visual Studio își pot acum folosi abilitățile existente pentru a dezvolta și implementa aplicații inovatoare și pentru a profita de serviciile Web. Compact Framework .NET aduce puterea și performanța desktop-ului dispozitivului portabil.

Astăzi, Microsoft a lansat oficial software-ul Windows Mobile 2003 pentru Kitul de Dezvoltare Software pentru Pocket PC-uri (SDK) pentru dezvoltatorii noi și existenți Windows Mobile. Până în prezent, mai mult de 8 000 de dezvoltatori au primit în prealabil software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC SDK, la Conferințele Microsoft Developer Developer din Statele Unite, Europa și Japonia, la Tech