Mio 8380 Smartphone este lansat - Mobil - 2019

Anonim

Grevele din industrie, printre care Evans Tu, CEO și președinte al Synnex Technology International Corp., Mark Johnston, directorul departamentului de vânzări al produselor de comunicații Intel pentru regiunea Asia-Pacific, Eunice Chiou, director general al Microsoft Taiwan Corporation și Eddie Wu, din Microsoft Corporation au fost prezenți pentru a-și acorda sprijinul pentru lansarea primului smartphone Smartphone Powered by WindowsR, oferind un impuls suplimentar modelului Mio 8380, pe măsură ce face debutul pe piață. În plus, Chunghwa Telecom, Far Eastone Communications și alți operatori de telecomunicații au fost reprezentați la lansarea de către directori de nivel înalt, mărturisindu-se în continuare nivelul înalt de interes al noului telefon al MiTAC, care este acordat în multe sectoare ale industriei.

Un purtător de cuvânt al MiTAC a declarat: "Pe măsură ce infrastructura globală de internet, precum și rețelele digitale în bandă largă și rețelele wireless se maturizează, MiTAC este extrem de optimist că piața de acces la Internet wireless va decola. În ultimul an, MiTAC sa dedicat promovării serviciilor care integrează M-Commerce (Mobile Commerce) și M-Life (Mobile Life), lansând simultan propriile dispozitive Pocket PC de la Mio DigiWalker. Ca o continuare a acestor produse Pocket PC, MiTAC introduce cel mai recent produs: primul său smartphone, Mio 8380. Eliberarea modelului Mio 8380 demonstrează nu numai hotărârea și angajamentul MiTAC de a-și extinde afacerile pentru a cuprinde telecomunicațiile, ci și MiTAC doar al doilea producător din lume care a livrat un smartphone pe piață.

MiTAC a lucrat îndeaproape cu Microsoft și Intel pentru dezvoltarea dispozitivelor handheld, deoarece toate cele trei au recunoscut potențialul de piață al accesului la Internet wireless. După lansarea reușită de anul trecut de către MiTAC a produselor Pocket PC, introducerea din acest an a modelului Mio 8380 reprezintă un alt rezultat tangibil al eforturilor comune ale celor trei companii.

În ceea ce privește canalele de vânzări, MiTAC a decis să lucreze din nou cu cel mai important furnizor de canale din Taiwan, Synnex Technology International Corp., care va servi ca agent de vânzări din Taiwan pentru smartphone-ul Mio 8380 al MiTAC. Președintele Synnex, Evans Tu, a subliniat: "Oamenii pot crede că, deoarece Synnex și MiTAC sunt companii afiliate, este inevitabil ca cei doi să coopereze la vânzarea Mio 8380. Dar, de fapt, din punctul de vedere al unui vânzător de canale sau chiar un distribuitor, punctul mai critic este dacă produsul în sine este suficient de bun. Adaugă la puterea generală a liniilor de produse complete pe care le-am construit? Dupa discutii si evaluari intense, raspunsul in cazul lui Mio 8380 a fost unul foarte dativ. "Eforturile comune ale MiTAC si Synnex se vor baza pe rezultatele excelente obtinute cu produsele Pocket PC de la MiTAC. Pe măsură ce lucrează împreună pentru a-și revendica o parte din piața smartphone-urilor, vor putea profita de mai mult de 8 000 de puncte de distribuție ale Synnex din Taiwan, precum și Synnex Service Network, cea mai extinsă rețea a acestei insule. Clienții vor putea beneficia de o achiziție convenabilă și o garanție de doi ani cu reparații de treizeci de minute.

Președintele Grupului Francisc Tsai, președintele Grupului MiTAC, a declarat: "Pentru a oferi servicii de M-Commerce și M-Life chiar mai bune utilizatorilor de pe piețele corporative și de consum, astfel încât să poată câștiga un adevărat sens al mărcii Mio, Mobile Intelligence On-line ", MiTAC va continua cooperarea strategică cu vânzătorii într-o varietate de domenii. MiTAC va face o bătălie de brand, spre deosebire de orice care a venit înainte, stabilind o poziție mai puternică pentru seria de produse de comunicații wireless Mio DigiWalker și lovind un nou vârf de vânzări. "

Mio 8380 reunește o mulțime de avantaje puternice într-un singur dispozitiv. Utilizând platforma software Microsoft WindowsR Powered Smartphone 2002 și un IntelR XScale? CPU, acesta reunește toate funcționalitățile importante necesare pentru un stil de viață digital complet. Utilizatorii pot profita de interfața Windows familiară în îndeplinirea unor sarcini precum comunicațiile vocale mobile, gestionarea și schimbul de e-mail și documente și descărcări de divertisment digital AV, cum ar fi videoclipuri muzicale și filme - îmbunătățind foarte mult singura digitizare parțială disponibilă pe telefoanele actuale. Mio 8380 este de fapt un calculator cu drepturi depline în formă de telefon mobil, capabil să susțină gestionarea documentelor, trimiterea și primirea de e-mailuri și navigarea pe Web. Acesta reprezintă cheia unui mediu integrat de înaltă tehnologie, oferind utilizatorilor mijloacele de a accesa toate minunatele conectivități wireless mobile.