Motorola A920 în vânzare - Mobil - 2019

Anonim

Telefonul are un ecran panoramic de culoare plină, proiectat să prezinte capabilitățile de apelare video personale 3, precum și conținutul video exclusiv.

Revoluționarul Motorola A920 stabilește un nou standard pentru industria de telefonie mobilă și aduce funcționalități sporite clienților rețelei mobile video 3 a companiei. Un telefon mobil, un aparat video și un aparat foto, un PDA, un player MP3 și o funcție de jocuri au fost combinate într-un singur produs.

Ecranul color al ecranului Motorola A920 de 65.000 de pagini - care poate conține și până la 20 de linii de text - va afișa conținut video, cum ar fi obiectivele Barclaycard Premiership și cele mai recente clipuri video, cu o claritate impresionantă și rezoluție. Telefonul a fost dezvoltat în comun de către 3 și Motorola, exclusiv pentru rețeaua 3 video mobilă.

Un adevarat companion tehnologic, cu acest telefon nou, 3 clienti vor putea:

Faceți apeluri video în timp real prietenilor, familiei sau colegilor prin intermediul unei camere digitale, încorporate. Foarte bine pentru a împărtăși amintiri sau ocazii speciale cu alți 3 clienți pentru telefoane mobile

Vizualizați videoclipuri muzicale, remorci de film, clipuri sportive sau știri la o calitate aproape de difuzare

Găsiți cea mai apropiată cafenea, restaurant, magazine sau cinema, datorită serviciilor de localizare 3 și noului sistem de asistare a poziționării globale (AGPS) al Motorola A920.

Ascultați muzică utilizând telefonul ca stereo personal cu un MP3 player integrat și un difuzor încorporat, precum și căști separate.

Efectuați sau primiți apeluri în același timp cu accesarea zonelor de conținut ale 3 și descărcarea clipurilor video sau audio.

Utilizați telefonul la nivel internațional. Clienții pot efectua apeluri (inclusiv America de Nord prin operațiunea cu trei benzi).

Deși produsul este ambalat plin de cea mai recentă tehnologie, este foarte simplu de utilizat. Ecranul tactil utilizează o stilou stilou și o tehnologie de recunoaștere a scrierii de mână. Sistemul de meniuri este navigat prin intermediul icoanelor de pe ecranul tactil, precum și prin butoanele "fierbinți" dedicate pentru cele mai populare aplicații cum ar fi "servicii de acasă" și "3". La navigare, opțiunile "înainte" și "înapoi" funcționează la fel ca pe un PC.

Motorola A920 rulează pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare deschis, Symbian OS v7.0 și încorporează ultima lor interfață cu utilizatorul. Aplicațiile pot fi descărcate, cum ar fi jocuri bazate pe Java și C ++., De la 3. Acest lucru va permite consumatorilor să își actualizeze periodic telefoanele cu noi aplicații și conținut.

A920 se poate dubla și ca o consolă de jocuri separată. Răsturnați telefonul de partea sa și folosiți comenzile de joc în stilul consolei, inclusiv o tastatură cu patru căi pentru a reda jocurile bazate pe Java.

Un card de memorie de extensie este de asemenea disponibil pentru până la 256 Mb de spațiu suplimentar pentru fișierele multimedia. Telefonul oferă, de asemenea, mai multe funcții de bază pentru telefonul mobil, cum ar fi mesaje text și imagine.

Motorola A920 va fi disponibilă în 3 puncte de vânzare și de la parteneri selectați din septembrie 2003