Motorola A920 telefon mobil dezvăluit - Mobil - 2019

Anonim

Telefonul are un ecran panoramic cu ecran complet, conceput pentru a prezenta capacitățile de apel video personale ale celor 3, precum și conținutul video exclusiv.

Revoluționarul Motorola A920 stabilește un nou standard pentru industria de telefonie mobilă și aduce funcționalități sporite clienților rețelei video mobile 3. Un telefon mobil, video și aparat de fotografiat, un PDA, un player MP3 și capacitatea de joc au fost combinate într-un singur produs.

Ecranul color A920 de 65.000 de pagini - care poate conține până la 20 de linii de text - va afișa conținut video, cum ar fi obiectivele Barclaycard Premiership și cele mai recente clipuri video, cu o claritate și o rezoluție impresionantă.

Telefonul a fost dezvoltat în comun de către 3 și Motorola, exclusiv pentru rețeaua 3 video mobilă.

Un adevărat companion de tehnologie, cu acest telefon nou, 3 clienți vor putea:

Faceți apeluri video în timp real prietenilor, familiei sau colegilor prin intermediul unei camere digitale, construite în cameră video. Excelent pentru împărtășirea amintirilor sau ocaziilor speciale cu alți 3 utilizatori de dispozitive mobile;

• Vizionați videoclipuri muzicale, remorci de film, clipuri sportive sau știri la o calitate aproape de difuzare;

Găsiți cea mai apropiată cafenea, restaurant, magazine sau cinema, mulțumită serviciilor de localizare 3 și noului sistem de asistare a poziționării globale (AGPS) al modelului A920;

• Ascultați muzică utilizând telefonul ca stereo personal cu un MP3 player integrat și un difuzor încorporat, precum și căști separate;

• Faceți sau primiți apeluri în același timp cu accesarea zonelor de conținut ale 3 și descărcarea clipurilor video sau audio; și

• Utilizați telefonul la nivel internațional. Clienții pot efectua apeluri (inclusiv în America de Nord, prin operațiunea pe trei benzi)

Ecranul full color al lui A920 este suficient de mare pentru ca utilizatorii să aprecieze pe deplin videoclipurile, fotografiile și apelurile video. Dispune de o claritate și rezoluție (65.000+ culori) de o calitate mai bună decât oricând văzută vreodată pe un telefon mobil.

Deși produsul este ambalat plin de cea mai recentă tehnologie, este foarte simplu de utilizat. Ecranul tactil utilizează o stilou stilou și o tehnologie de recunoaștere a scrierii de mână.

Sistemul de meniuri este navigat prin intermediul icoanelor de pe ecranul tactil, precum și butoanele dedicate pentru cele mai populare aplicații, cum ar fi "servicii" și "servicii". Când navighezi, opțiunile "înainte și înapoi" funcționează la fel ca pe un PC.

Modelul A920 rulează pe o versiune a sistemului de operare deschis, Symbian OS v7.0 și încorporează cea mai recentă interfață cu utilizatorul pe bază de stilou prin UIQ. Aplicațiile pot fi descărcate, cum ar fi jocuri bazate pe Java și C ++, de la 3 . Acest lucru va permite consumatorilor să își actualizeze periodic telefoanele cu aplicații și conținut noi.

Motorola A920 se poate dubla, de asemenea, ca o consolă de jocuri separată, de mână. Răsturnați telefonul de partea sa și utilizați comenzile de joc în stilul consolei, inclusiv o tastă de navigare de cinci grade pentru a juca jocuri bazate pe Java.

Un card de memorie de extensie este de asemenea disponibil pentru până la 256 Mb de spațiu suplimentar pentru fișierele multimedia. Telefonul oferă, de asemenea, mai multe funcții de bază pentru telefonul mobil, cum ar fi mesaje text și imagine.

Procesul de lansare completă a 3 servicii în Regatul Unit și Italia este deja în curs de desfășurare, urmând să fie urmate în următoarele luni în Hong Kong, Australia, Suedia, Austria, Danemarca, Irlanda și Israel. Detalii despre serviciile 3 pot fi găsite online la //www.three.co.uk/

Motorola A920 va fi disponibilă în 3 puncte de vânzare și de la parteneri selectați din septembrie 2003.