Motorola lansează noul telefon color V60t - Mobil - 2019

Anonim

Motorola, Inc. a anunțat astăzi disponibilitatea noului model V60t Color, o evoluție a modelului foarte popular V60. Noul model V60t Color dispune de un ecran vibrant colorat pentru a ridica experiența wireless a consumatorilor într-un design clasic.

Pe lângă noul ecran color, tehnologia Motorola V60t Color are mai multe îmbunătățiri, menite să sporească confortul utilizatorului și accesibilitatea la caracteristicile preferate. Tehnologia vocală activată oferă V60t consumatorilor de culoare noi opțiuni pentru apelare, navigare și conectare. Avansarea vocală activată prin numerotare permite utilizatorului să vorbească pur și simplu cifrele numerice ale unui număr de telefon în timp ce receptorul face restul. Noua tehnologie Voice Activated Command permite accesul rapid și ușor la caracteristici esențiale - inclusiv accesul la mesaje și setări, precum și apelarea perfectă și gratuită a prietenilor, membrilor de familie și colegilor în timp ce sunteți în mișcare. În plus, noul display extern cu două linii are spațiu suficient pentru data și ora sau un mesaj text de 2 linii, permițând o comunicare ușoară fără a deschide telefonul.

Profitând de ecranul color, modelul V60t Color vine preîncărcat cu screensavere animate, imagini de fundal și jocuri. Cu capabilități de ton de apel descărcabile, carcase interschimbabile unice colorate, acces la Internet și mesaje text, Motorola V60t Color aduce o nouă emoție pe o piață preferată.

"Noul Motorola V60t Color oferă utilizatorilor un design elegant și compact al seriei V60 populare, cu un nou ecran color și soluții de conectivitate actualizate", a declarat Joe Woods, vicepreședinte și director de linie de produs pentru Motorola Personal Communications Sector. "Pentru a ilustra angajamentul Motorola față de consumatori și clienți de transport, modelul V60t Color îndeplinește cerința riguroasă pentru un telefon care combină un factor de formă elegant cu o comunicare sporită."

Prețuri și disponibilitate

Varianta Motorola V60t Color este disponibilă la magazinele Cingular Wireless selectate astăzi, pentru un preț recomandat de 149 dolari, cu un acord de doi ani. O reducere de 50 USD este disponibilă.