Motorola livrează noul telefon V60p - Mobil - 2019

Anonim

Această introducere se bazează pe moștenirea Motorola ca lider în tehnologia push-to-talk și marchează livrarea primului telefon CDMA pentru a completa serverul Motorola CDMA 1X PTTinfrastructure, recent anunțat.

Noul model V60p utilizează puterea de proiectare a unuia dintre cele mai populare telefoane mobile din țară pentru a răspunde la apelul de la mii de utilizatori de telefoane mobile care solicită o comunicare la nivel național la atingerea unui singur buton. În plus, Motorola V60p oferă noi oportunități de încasare a veniturilor și a consumatorilor cu un nou serviciu valoroasă.

"În lumea noastră cu ritm rapid, creșterea cererii de comunicare rapidă nu este o surpriză. Cu noul Motorola V60p, suntem în măsură să satisfacem această dorință mobilă pentru consumatori atât în ​​interiorul, cât și în afara arenei, cu unul dintre cele mai bune modele de telefoane de pe piață ", a declarat Tim Cawley, senior vicepreședinte și director general, Sector. "Acum saptezeci si cinci de ani Motorola a pus bazele comunicatiilor push-to-talk cu introducerea primului radio bidirectional si conducerea noastra continua, in timp ce modelul V60p marcheaza primul intr-un nou val de dispozitive wireless PTT pentru retelele CDMA si GSM. “

Motorola V60p push-to-talk telefon permite utilizatorilor de telefoane mobile să comunice cu unul sau mai multe persoane la atingerea unui buton. Prin utilizarea butonului push-to-talk situat pe partea laterală a motorului V60p, consumatorii pot ajunge la contacte singulare sau pot participa la chat-uri de grup prin intermediul grupurilor de lucru specificate de utilizator.

Lista inteligentă de contact a pionierilor Motorola V60p compactă permite utilizatorilor să identifice apelanții cu o singură privire rapidă. Complet cu difuzor audio integrat, ID apelant extern, abilitatea de a împinge-vorbi cu unul sau mai multe și capabilități de descărcare, Motorola V60p oferă toate caracteristicile de comunicare, divertisment și organizare pe care consumatorul de astăzi trebuie să le păstreze și să fie conectate pe fugă.

Introducerea Motorola V60p este primul telefon dintr-o serie de telefoane mobile push-to-talk CDMA pe care Motorola le va livra în anul următor.

Motorola V60p va fi disponibilă mai întâi la locațiile Verizon Wireless la nivel național și la //www.verizonwireless.com/ începând cu săptămâna de 18 august 2003 pentru un preț recomandat de 149, 99 USD cu un contract pe doi ani Verizon Wireless. Aplicația Push-to-talk este o funcție dependentă de rețea și necesită un abonament la planul de servicii Apush-to-talk.