Motorola i733 ediție limitată - Mobil - 2019

Anonim

Acest ediție limitată are un ecran colorat albastru-purpuriu, colorat, capabil să afișeze până la 65 000 de culori și lumini multicolore care revin la viață de fiecare dată când un utilizator primește un apel sau deschide un stil flip telefon.

"Bloomingdale se mândrește cu atragerea clienților de modă în față, care încearcă mereu să identifice următoarea tendință de stil mare", a declarat Anne Keating, vicepreședinte senior al companiei Bloomingdale. "După succesul ultimelor patru telefoane mobile editate limitat de Motorola, vândute prin Bloomingdale, suntem încântați să oferim clienților de vacanță telefonului Motorola i733 Limited Edition ca accesoriu ultimatefashion."

În timp ce telefonul este elegant și elegant, acesta oferă și funcții avansate ale tehnologiei. Tehnologia GPS permite utilizatorilor să acceseze serviciile bazate pe locație, cum ar fi direcțiile de rutare direcționale, hărțile și zonele de interes localizate. Printre funcțiile suplimentare se numără accesul la Internet *, difuzorul integrat, un radio cu două sensuri, care permite comunicațiile instantanee de la coastă până la coastă, iar tonurile de apel pot fi utilizate de utilizatori în agenda telefonică *.

"Motorola oferă utilizatorilor telefoanelor mobile funcția de fuzionare, modă și stil de viață", a declarat Rey More, vicepresedinte senior și director general al grupului de abonați iDEN ® al Motorola. "Telefonul TheMotorola i733 Limited Edition este un alt exemplu al modului în care Motorola lucrează cu companii precum Bloomingdale's pentru a prelua telefoanele mobile la nivelul următor, prin încorporarea unor caracteristici utile și a unui excelent stil."

Telefonul oferă mai multe aplicații Java TM preinstalate, incluzând Darts wireless THQ, dwango ® Racing, Dead Ahead Animobile și CalcTool, precum și mai multe modele exclusivewallpaper. Tonurile de apel preinstalate includ "Da Club" și "Crazy in Love". Cântând doar patru uncii și măsurând 4, 8 x 1 x 2 inchi, telefonul Motorola i733 Limited Edition este cel mai mic telefon Motorola vândut vreodată de Bloomingdale's.

Telefonul Motorola i733 Limited Edition este disponibil la magazinele din Bloomingdale pentru 549 USD. Serviciul este disponibil prin intermediul Nextel Communications din Statele Unite. Pentru a achiziționa telefonul, vă rugăm să sunați la Bloomingdale's Men's Shopping Service la 212-705-3030.