Motorola lansează MPx220 telefon mobil - Mobil - 2019

Anonim

Din comunicatul de presă:

Utilizând puterea unui desktop și portabilitatea unui telefon mobil, Motorola MPx220 este soluția perfectă pentru aducerea biroului pe drum. Modelul MPx220 sofisticat oferă utilizatorilor acces instantaneu la e-mail, Web, serviciul avansat de mesagerie multi-media (MMS), performanțele quad-band la nivel mondial și o cameră integrată. Productivitatea va creste cu siguranta, astfel incat profesionistul ocupat nu va pierde niciodata o bataie atunci cand este departe de birou. Și, cu ID apelant foto, abilitatea de a descărca jocuri, tonuri de apel muzicale și multe altele, modelul MPx220 promite că directorii de afaceri pot avea și ei ceva distracție.

Puterea portabilă

Veți fi mereu accesibil cu puterea desktop-ului dvs. în palma mâinii. Indiferent dacă vă aflați pe drum sau într-un tren, puteți să urmăriți sarcinile, să verificați e-mailurile și să gestionați calendarele de afaceri și sociale, astfel încât să nu mai pierdeți din nou o întâlnire sau o zi de naștere. Modelul MPx220 oferă software familiar bazat pe sistemul de operare Microsoft Windows Mobile Smartphone 2003 Edition, care oferă în mod unic experiența Outlook fără dezordine desktop. Și, cu o memorie flash de mare capacitate de 64MB și un slot de extensie de memorie mini-SD amovibil; este ca și cum ați aduce un valiză suplimentară pentru a vă depozita în călătoriile voastre.

Arata bine

Multi taskurile sunt presate de timp și se bazează adesea pe trimiterea unui e-mail în loc de o notă mai personalizată. Motorola MPx220 modifică toate acestea cu camera digitală de 1, 3 megapixeli digitală și capabilitățile MMS - oferind utilizatorilor un nou mod de a trimite mesaje care conțin mai mult decât cuvinte. Indiferent dacă facilitați o afacere de peste hotare sau doar doriți copilului dvs. ziua de naștere sănătos în timpul unei funcții a companiei, faceți o fotografie cu dvs., atașați o notă vocală personalizată și trimiteți-o. Și cu afișajul extern de culoare strălucitor al modelului MPx220 și ID-ul apelantului foto puteți vedea chiar cine a sunat fără a deschide chiar telefonul. Punerea unei fețe la un nume nu a fost niciodată atât de ușoară.

Pierdeți firele

Nu vă lăsați ambiția, sau telefonul dvs. wireless, să vă ducă în jos. Cu modelul MPx220, nu trebuie să vă încurcați în fire pentru a face un punct. Motorola MPx220 este integrat cu tehnologia Bluetooth® pentru cea mai bună conexiune wireless. Efectuați un impact asupra colegilor când răspundeți la mesajele e-mail cu răspunsuri vocale atașate înregistrate fără fir prin setul cu cască Bluetooth®. Capacitatea quad-band a MPx220 vă permite să vă conectați în întreaga lume, asigurându-vă că comunicațiile fără fir sunt mereu la îndemâna și apelul dvs.

REZUMATUL CARACTERISTICILOR:

"Sistemul de operare Microsoft Pocket PC 2003 permite compatibilitatea cu toate aplicațiile Pocket PC

â € ¢ OS Smartphone proiectat pentru a se potrivi și a transpune experiența de desktop Outlook

â € ¢ Performanța globală a Quad Band

• Camera integrată de 1, 3 megapixeli, capabilități de zoom 3x, flash și auto-portret fac posibilă captarea cu ușurință a întâlnirilor dvs. de afaceri și personale

• Conectivitate Bluetooth și telefon cu difuzor pentru a permite conversații hands-free

64MB Flash ROM și card mini SD cu memorie detașabilă de până la 512 MB pentru stocare suplimentară

Funcții de mesagerie MMS pentru trimiterea de imagini, animații, imagini de fundal, pictograme și multe altele

• Capabilități de descărcare pentru adăugarea pe jocuri noi, tonuri de apel muzicale, aplicații de afaceri și multe altele la orice capriciu

• Funcționează cu accesorii opționale, cum ar fi setul auto Bluetooth, setul cu cască Bluetooth din a treia generație, setul cu cască stereo Bluetooth, setul cu cască Bluetooth (Rip Curl), setul cu cască Bluetooth, setul auto Bluetooth SIHF, setul auto retractabil pentru autoturisme, Setul cu cască retractabil, setul cu cască One Touch, cablul de date USB, încărcătorul de călătorie (low cost) și adaptorul de alimentare al vehiculului (Gadwall) etc.

Motorola MPx se așteaptă să fie disponibilă în 2004