Motorola lansează noul V300 în Marea Britanie - Mobil - 2019

Anonim

Ambalarea celor mai recente experiențe mobile, inclusiv o cameră VGA integrată cu zoom, un ecran color de 65 000 și tonuri de apel MP3, cu un exterior elegant și unic, sportul Motorola V300 este perfect pentru consumatorii sociali activi ai T-Mobile care caută o caracteristică ambalată telefon mobil care nu va rupe banca.

Odată cu introducerea Motorola V300 în Europa (Marea Britanie, Germania, Olanda, Austria și Ungaria), Motorola și T-Mobile se adresează nevoilor mii de tineri care își vor moderniza telefonul sau își vor cumpăra primul telefon mobil în următorii șase luni. Cu o cameră integrată, ecran color, tonuri de apel descărcate și capabilități de mesagerie în partea de sus a listei de solicitări a caracteristicilor mobile, tinerii din întreaga lume solicită experiențe full-sensibile și opțiuni de personalizare digitală la un preț accesibil. Noul Motorola V300 pachete aceste caracteristici și mai mult într-un design clamshell convingătoare pentru a răspunde direct nevoilor acestei piețe.

Capturați MotoMoment
Formați-vă lumea mobilului într-un MotoMoment cu modelul V300 integrat
Cameră VGA cu zoom, care captează imagini de înaltă calitate pentru vizionarea pe telefoane mobile și PC-uri compatibile. Serviciul de mesagerie multi-media (MMS) al telefonului mobil vă permite să împărtășiți prietenilor imagini cu un nou costum sau cu un moment amuzant. Afișajul activ, color, capabil să producă 65 000 de culori, completează puterea MMS prin aducerea la viață a povestilor tale. Și dacă doriți să vedeți cu cine vorbiți, puteți utiliza agenda telefonică a modelului V300 pentru a atașa o fotografie la fiecare intrare din agenda telefonică. Complet cu mesagerie instantanee și SMS-uri, Motorola V300 o face ușor să primească mesaje în viteză de luminat - oricum alegeți.

Timp distracție
Pentru cei care doresc să facă mai mult cu telefonul mobil decât pur și simplu să rămână în contact, modelul V300 este ideal pentru păstrarea plictisei în gol. Deveniți DJ-ul dvs. propriu cu MotoMixer încorporat - compuneți un ton de apel unic pentru a juca pe difuzoarele multi-instrumentale ale dispozitivului mobil sau descărcați un ton de apel MP3 și luați-vă melodiile preferate împreună cu dvs.

Atunci când nu aveți chef de muzică, dar doriți să vă distrați, descărcați * jocuri noi cu cea mai recentă versiune a J2ME MIDP 2.0, care aduce viață jocurilor cu caracteristici extra senzoriale precum culori, lumini, sunet și vibrații. Personalizați, de asemenea, telefonul cu imagini de fundal captivante și screensavere. Cu 5MB de memorie de utilizat, puteți personaliza fiecare capriciu.

Mai mult decât se întâlnește cu ochiul
Nu vă lăsați păcăliți de aspectul elegant al modelului V300 și de distracția non-stop, acest telefon mobil este, de asemenea, un asistent de afaceri puternic pentru profesioniștii în continuă dezvoltare. Construit cu tehnologie tri-bandă, modelul V300 călătorește cu ușurință în mai mult de 100 de țări **, fără a pierde din greșeală. Numărul dvs. de telefon mobil rămâne același pentru colegii și prietenii dvs. din întreaga lume. Și puteți să vă îndepărtați orice blues călătorind cu căștile FM radio stereo compatibile și cu accesoriile MP3 Player care oferă muzică mobilă oricând și oriunde merge modelul V300.

Instrumentele organizaționale și notele vocale sunt, de asemenea, incluse în modelul V300, ajutând tinerii profesioniști să-și echilibreze carierele în curs de dezvoltare și viața socială după orele de lucru. Combinați toate acestea cu cea mai recentă carcasă moale și ID apelant extern *, iar Motorola V300 oferă distracția, caracteristicile și stilul pe care tinerii consumatori îl cer.

Prețuri și disponibilitate
Motorola V300 se așteaptă să fie disponibilă în Europa în al patrulea trimestru, Statele Unite până la sfârșitul anului și în America Latină la începutul anului 2004.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&postid=20239