Motorola lansează telefoanele V220 și C650 - Mobil - 2019

Anonim

Ambele modele sunt echipate cu cele mai recente tehnologii mobile, inclusiv tehnologia de roaming în lume, camerele VGA cu zoom 4x, ecranul color viu color și capacitatea de descărcare MP3. Telefoanele Motorola V220 și C650 cu bandă quad (850/900/1800 / 1900MHz) vor funcționa inițial exclusiv în Canada pe rețeaua Rogers Wireless GSM / GPRS, cea mai mare rețea integrată de voce și date din Canada și oferă utilizatorilor capabilități de roaming globale peste 120 de țări din întreaga lume.

"Telefoanele Motorola V220 și C650 dovedesc din nou faptul că Motorola oferă tehnologii de înaltă calitate pentru canadieni prin combinarea inovației fără fir și a stilului de ultimă oră", a declarat Colleen McClure, Director Marketing, Motorola Canada. "Sofisticarea crescândă a pieței de consum pentru funcțiile mobile avansate se reflectă în cererea de capabilități quad-band și camerelor integrate."

"Telefoanele telefoanelor accesibile cu o acoperire globală de încredere, telefoanele Motorola V220 și C650 sunt un plus extraordinar pentru linia Rogers Wireless, clienții urmărind să profite din plin de vară, oriunde s-ar afla", a declarat Karen Webb, Vicepreședinte, Managementul produselor și planurile de marketing, Rogers Wireless.

â € œRogers Wireless este singurul operator canadian care oferă o gamă largă de telefoane fără fir quad-band, astfel încât clienții să poată călători confortabil virtual oriunde acoperirea rețelei GSM - standardul mondial pentru tehnologia fără fir - este disponibil.

Motorola V220
Flip-ul chic V220 este partenerul mobil ideal pentru capturarea și distribuirea momentelor spontane ale vieții. Camera VGA integrată și capabilitățile avansate de mesagerie foto oferă o interacțiune excelentă în mișcare. Ecranul său color mare, combinat cu melodii de muzică MP3 de calitate, face ca V220 să vină la viață în timp ce juca, trimite mesaje text sau vorbeste.

Motorola C650
Modelul Motorola C650 este un telefon elegant, elegant, pentru cei care doresc un amestec de mobilitate și divertisment. Conceput pentru a oferi o experiență senzorială totală, modelul C650 este un pachet de dimensiuni de buzunar care permite personalizarea prin fotografii, inele melodice, jocuri și iluminarea ritmică. Ecranul color viu, mare (128 x 128 pixeli) asigură că modelul C650 este observat.

Prețuri și disponibilitate
Motorola V220 se vinde la prețuri de doar 149, 99 $, iar Motorola C650 la prețuri de 79, 99 $, ambele cu un acord de service de la Rogers Wireless.