Motorola MPx220 pentru a fi activat - Mobil - 2019

Anonim

Prin intermediul programului de licențiere BlackBerry Connect al RIM, Motorola MPx și MPx220 vor putea să se conecteze la serviciile BlackBerry, inclusiv BlackBerry Enterprise Server și BlackBerry Web Client.

"MPx și MPx220 sunt dispozitivele de ultimă oră pentru profesioniștii mobili care doresc să rămână în contact cu afacerile, prietenii și familia lor", a declarat Michael Tatelman, Vicepreședinte și Director General, MOTOPro Products, Motorola Inc. este o parte esențială a afacerilor cotidiene și a vieții private pentru persoanele ocupate, iar platforma MOTOPro Innovation oferă flexibilitatea de a furniza soluții de conectivitate de clasă mondială, cum ar fi BlackBerry Connect RIM. "

"Suntem încântați să colaborăm cu Motorola pentru a oferi suport pentru conectivitate BlackBerry pentru modelele Motorola MPx și MPx220", a declarat Mark Guibert, Vicepreședinte Corporate Marketing la Research In Motion. "Cu BlackBerry Connect, clienții Motorola vor putea să aleagă serviciul BlackBerry, dovedit și popular, și să se bucure de acces permanent la mesajele e-mail în deplasare".

Pentru clienții corporativi, software-ul BlackBerry Enterprise Server se integrează în strânsă colaborare cu Microsoft Exchange sau IBM Lotus Domino (se preconizează că va fi adăugat suportul Novell GroupWise în cursul acestui an) și funcționează cu sistemele existente pentru a permite accesul wireless securizat, datele corporative. Pentru persoane fizice și întreprinderi mai mici, BlackBerry Web Client oferă o interfață de e-mail bazată pe Internet, care permite utilizatorilor să acceseze mai multe conturi de e-mail existente corporative și / sau personale (inclusiv Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino și conturi de e-mail populare ISP).

Condensând puterea unui birou în confortul unui telefon mobil, Motorola MPx și MPx220 oferă consumatorilor de afaceri o modalitate de a-și gestiona viața mobilă, fie la serviciu, acasă, pe drum sau în timpul jocului. Motorola MPx, dispozitivul pentru utilizatorii grei de e-mail, oferă o tastatură completă QWERTY și este construită în WiFi într-un telefon high-end. Motorola MPx utilizează Microsoft Windows Mobile Pocket PC 2003, permițând compatibilitatea cu toate aplicațiile Pocket PC. Motorola MPX 220 este un dispozitiv de ultimă generație pentru profesioniștii care călătoresc pe glob cu performanțe de bandă quad și productivitate și aplicații de divertisment fără stil compromițător. MPx220 dispune de Microsoft Windows Mobile SmartPhone 2003, conceput pentru a se potrivi și a transpune experiența desktop din Outlook.

Platforma și serviciile BlackBerry au fost aprobate și distribuite de operatorii de transport din întreaga lume, iar mii de companii și organizații guvernamentale au instalat deja BlackBerry Enterprise Server în spatele firewall-ului lor. Combinația dintre tehnologia "conectivitate permanentă" și tehnologia "push" a RIM, care oferă în mod automat e-mail și alte date către și de la un dispozitiv wireless, face ca BlackBerry să fie o platformă eficientă și atractivă pentru comunicații.

Soluția BlackBerry Connect pentru Motorola MPx și MPx220 este de așteptat să fie disponibilă separat prin descărcare în Q4. Mai multe detalii vor fi disponibile la o dată ulterioară.